מכעיס

מכעיס../images/Emo46.gif

בבוקר עברתי רגע בסופר כדי לקנות חלב, והגיעה לאוזניי שיחה שהלוואי ולא הייתי שומעת, בין הבחורה שמסדרת את מוצרי תנובה על המדפים לבין הבחורה של שטראוס- שטראוס: למה את עצבנית? תנובה: כבר הספיקו לעצבן אותי בסופר הזה על הבוקר! היית מאמינה שהחזירו לי מוצרים פגי תוקף למדף? (אני לא האמנתי) שטראוס: מה מתי? תנובה: את החלב הירוק (כנראה מועשר בסידן) 1% שהורדתי מהמדף לפניי יומיים (!) אני באה בבוקר ורואה אותו שוב על המדף!!! אתן מבינות?! החלב לא היה ראוי למכירה כבר לפניי יומיים! ובכל זאת מישהו בסופר ("יש" בנווה שאנן בחיפה) החליט שחבל להפסיד את הכסף ולנסות למכור אותו בכל זאת! והכל על חשבונו של הצרכן, שאם ברגע של אמון לא בדק בדיוק את תאריך המוצר יגיע הביתה עם חלב מקולקל לו ולילדיו. כאילו חסרים לי דברים לבזבז עליהם את הזמן... ואני שואלת את עצמי כמה פעמים זה קורה בלי שאף אחד יודע? האם כשאני הולכת לקניות ומוציאה מוצר מן המקרר אני צריכה לבדוק את תאריכו של כל מוצר? למה אי אפשר לסמוך על אף אחד במדינה הזאת שלא ינסה לסדר אותך? ולהרוויח על חשבונך?

איזו בושה ../images/Emo31.gif

לדעתי, צריך לפנות להנהלת הסופר ולהודיע להם שאם הם לא מתאפסים על עצמם, את מפרסמת את הדבר בעיתונות המקומית. בושה.

אירישה

New member
באמת אין גבול

בל בלי קשר, אני תמיד בודקת תאריכים (מחלה, מלחה....). אני משתדלת לעשות קניות פעם בשבוע (חוץ מלחם וחלב), וחשוב לי שזה יחזיק עד לקניה הבא. ואם יש מארזי חיסכון אוכל מיני 2+1, אז בכלל. אצלינו בלי עין רע, מוצרי חלב הולכים בכמויות.

למעלה