מכס ומיסים

BRIGHI

New member
מכס ומיסים

שלום, אני יודע שיכול להיות שיש את התשובות לשאלות שאני שואל בפורום, אבל אני רוצה לקבל התייחסות ספציפית למקרה שלי כדי להיות בטוח, אחרי הכל אני חדש ולא רוצה להסתכן יותר מדי. אני מקווה שתבינו אם השאלות שלי הופיעו פה בעבר. אני מאמין שעם הזמן אני אלמד יותר. קודם כל, עד כמה אני יכול להיות בטוח שהמשקפיים האלה מקוריות? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120572263589&ssPageName=ADME:B:WNARL:US:1123 עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע למכס ומיסים: 1. אם אני מזמין 3 משקפיים כאלה, אני בטוח משלם מיסים ומכס או שזה תלוי במזל (אני יודע שעל חבילה מעל 50$ משלמים, השאלה היא אם על כל חבילה או שזה תלוי במזל)? אותה השאלה גם לגבי בגדים, אני רוצה לקנות 2-3 ג'ינסים, נעליים וחולצות (הם די יפים וזולים ואין כמוהם בארץ ככה שזה די שווה) שיעלו יותר מ50$, האם פה אני גם בטוח אשלם מיסים או שזה לפי המזל? 2.אם אני מבקש מהמוכר לצרף קבלה שזה עלה פחות, זה יכול לעזור במשהו? 3.ניסיתי לעיין באתר של המיסים ולא ממש הלך לי, כמה אני אצטרך להוסיף על כל משקפיים ו/או הבגדים אם אני בכל מקרה אשלם את המיסים? תודה לכל העוזרים.

BRIGHI

New member
עוד שאלה קטנה

איך אני אמור לכתוב את שם הרחוב שלי? אם שם הרחוב שלי נניח זה החשמונאים, זה בסדר אם אני כותב את זה ככה? HAHASHMONAEIM? (כמובן שגם כתבתי מיקוד). שוב תודה.

ozitex

New member
תשובות

המוכר נראה אמין והפידבקים שלו רציניים. מחיר המשקפיים אינו רחוק ממחירם הבינלאומי המוכר ולכן יש סבירות גבוהה שהן מקוריות. 1.תלוי. אם תבקש מהמוכר שישלח אליך כשהוא רושם על החבילה ערך נמוך שלא יעבור את ה- 50 דולר כולל משלוח, יש סיכוי שזה יעבור ללא חיוב. אם הוא ישלח באמצעות FEDEX, סבירות זו תגדל, מנסיון. כנ"ל לגבי בגדים- רצוי להוריד תויות ולציין בגדים משומשים עם ערך נמוך. אחרי זה נשאר להתפלל. 2.עדיף לא לצרף קבלה כי אז המשלוח נראה מסחרי ולפיכך יוערך ככזה. ללא קבלה עם ציון "GIFT" זה ייראה אישי יותר. מקסימום תביא קבלה להוכחת ערך נמוך במקרה ותחוייב במס גבוה. 16% בטוח. לגבי בגדים שמגיעים מהמזרח יש מכס של 12% בערך. לגבי משקפיים אני בטוח שתמצא את הקטגוריה בטבלת המסים.

למעלה