מכסחת דשא

טוב

New member
מכסחת דשא

שלום. יש לנו בית חדש עם גינה קטנה, והגיע הזמן לכסח דשא. איפה כדאי לקנות מכסחה? איפה זול? ואיזה מכסחה? תדה מראש, טוב.

בובי

New member
מכסחת דשא

קודם כל תקנו רק מכסחת דשא שעובדת על בנזין ולא את הצעצועים שעובדים על חשמל. תלכו תבקרו בהום סנטר וכדומה ותתרשמו מהמחירים זה יתן לכם קנה מידה של מחירים יקרים יחסית. אם אתם רוצים משהו זול לכו על יד שניה שזה בד"כ זול משמעותית רק בדקו שהמכונה במצב טוב. ולא אמרתם היכן אתם גרים בארץ כך שנוכל להפנות אותכם לחניות מסוימות בהצלחה

טוב

New member
הי בובי

תודה על התשובה. אנחנו גרים במרכז. ולגבי מכונות יד שניה- זה רצוי? איפה קונים כאלה?

בובי

New member
אני קניתי את המכסחת דשא שלי

לפני מספר שנים בהיפר רוזנפלד בפתח תקווה נדמה לי שזה עלה משהו בסביבות ה800 שקל. אין לכלוך וענינים צריך רק להחזיק גריקן קטן של דלק 96 ולמלא בהתאם לצורך יד שניה זה רק אם אתם ממש לחוצים בכסף תמיד עדיף חדש. שווה לדעתי להשקיע במכסחת מדלק שתשאר ש/נים רבות ויש לה הרבה יותר כח מהמכסחות החשמליות בהצלחה

חשמלית מול מכנית

"הצעצועים" שעובדים על חשמל מספיקים בהחלט למדשאות קטנות - עד 70 מ"ר. חבל להתעסק עם הלכלוך של הבנזין, ולהשקיע הרבה כסף. מנסיון אישי - המכסחת החשמלית טובה ונוחה.

מוטי בר

New member
יש חשמליות מאוד טובות ועובדות כבר ש

נים ויש גם דגמים מאוד זולים יחסית וגם הם עובדים כבר שנים לא מעטות. ההגבלה העיקרית היא בסוג הכיסוח וצורת הסכינית והכבל שלא כל כך נוח, וגם הצורך בחשמל כמקור הזנה, אך אם לומדים לכסח בצורה נכונה אין שום בעיה גם עם הכבל. מכסחות בנזין מומלצות בעיקר לגנים ממש גדולים או לגננים שיש להם מחסנים לאחסון הכלים והדלק והם זקוקים לנידות עבודה בשטח ללא מגבלות.

L7

New member
מכסחת שואבת מרסקת אוספת

אחרי 3 מכסחות חשמליות ואחת חזקה עם מנוע בנזין- כדאי חזקה עם מנוע בנזין. עם מכסחת חזקה אפשר לטייל על גזם ועלים וכך לאסוף הכל בקלות.

דשא

לנו יש דשא אלטורו על שטח של כ 50-60 מ"ר. ניסינו את המכסחה החשמלית שמוכרים בהום סנטר במבצע (בערך 600 ש"ח) - אדומה כזו, 1800W ומאוד התאכזבנו. אמנם היא לא נתקעה, אבל היה מאוד לא נוח לאחוז אותה. גם הסכין נפלה בשלב כלשהו. בעקבות הנסיון "המהנה", החלטנו להשקיע קצת יותר. קנינו מכסחה חשמלית של בוש 1200W עם איזשהו פטנט להגברת כח, ואנחנו מאוד מרוצים. היא עלתה לנו בערך 1100 ש"ח. אפשר להשיג גם בהום סנטר במחיר הזה.

eyalhefetz

New member
אם אתם מהמרכז

נסו את טכנו-גן בנס-ציונה אני מאוד מרוצה מהמחירים שם. הם גם משפצים אז מן הסתם תמצאו גם יד שניה.

למעלה