מכנס אדום

מכנס אדום

הלכתי עם אמא לחנות רציתי מכנס אדום היא חשבה שאני לא אלבש אותו אף פעם אבל קנינו בכל זאת ובאמת לא היה לי אומץ ללכת לבית ספר עם מכנס זועק כלכך אל העולם יום אחד החלטתי שזה לא בסדר שהוא יושב כך בארון אז הלכתי למסיבה אחת לבוש מכנס אדום היום כבר אינני זוכר איפה הוא וגם כשעולה לי החום לא נדמה לי שארצה ללבוש מכנס אדום אך כשתביט בי כך ואת שמך אצרח וכשכולם יידעו ביום מן הימים זה יהיה כמו אלף מכנסיים אדומים

אהבתי מאוד!

קצת הפריע לי שההתחלה לא מחורזת והסוף כן (והשורה: "וגם כשעולה לי החום לא נדמה לי שארצה ללבוש מכנס אדום " הרגישה לי מאוד מאולצת משום מה) אבל את הקונספט מאוד מאוד אהבתי!!!

ChildOfTheWoods

New member
אני די מסכים עם התגובה שמעלי...

זה נורא יפה וקליל... ולקחת רעיון פשוט זה דבר מצויין... תנסה אולי פעם הבאה לעשות רק עם חריזה או בלי חריזה... יותר אחיד לכל השיר...

אני מסכים איתכם

נראה לי שמאחורי השיר יש באמת רעיון יפה וקצת משעשע גם.. רק מה שאמרתם על הביצוע די נכון.. גם השינויים בחריזה ובכלליות צורת הניסוח.. השאלה אם כדאי לנסות לשנות עכשיו או לא? אני לא בטוח כי כרגע אני במעין מצב-רוח אחר ולא יודע אם זה כלכך אפשרי אחרי ששיר כבר גמור ועבר זמן.. אבל אולי.. ובאופן כללי יש לי תחושה פתאום שסיפורים הרבה יותר מתאימים לי משירים.. כי גם כשאני כותב שירים הם סוג של סיפור.. אז תודה שעזרתם לי להבין את זה :) זתומרת.. חשבתי ככה גם לפני אבל פתאום זה יותר נקלט בראש.. או משהו כזה :) ותודה על התשומת לב גם :) מיכאל נ.ב יש עוד בעיה בשיר - מישהו אמר לי שבכלל אמורים להגיד "מכנסיים" , ולא "מכנס".. מצד שני אני לפעמים מרגיש שיש משהו יפה בלכתוב כמו שאנשים מדברים ולאו דווקא כמו שהאקדמיה ללשון מכתיבה.. מצד שלישי אנשים אומרים מכנס?
מעניין..

white star

New member
../images/Emo54.gif שיר יפה

רק תהיתי אם הצבע האדום גזור מהקטע ששמים בד אדום מול שור כדי לעצבן אותו, האם זאת המטרה, עי"י חשיפת הזהות המינית? ואם כן מה זה אומר לך על המטרה בקשר? וואי חפרתי

תודה רבה

האמת שהסיפור הוא לגמרי אמיתי.. באמת קניתי מכנסיים אדומים. חשבתי שזה נועז ומגניב (אני חשוב שזה היה בתחילת התיכון או משהו כזה..) אבל בסוף לא העזתי ללבוש אותם.. והעניין הוא לא רק כדי לעצבן, אלא כי צבעים כמו אדום/סגול/ורוד על גבר, במיוחד במכנסיים.. יכולים להעיד על נטייה :) למרות שהיום הדברים יחסית יותר פתוחים וגם ערסים לובשים חולצות ורודות.. אבל בשביל המכנסיים האלה סימלו הרבה.. כשזה עובר לתוך השיר כנראה שלצבע האדום באמת יש עוד משמעויות של לעשות דווקא וכו'.. הבית האחרון הוא בעצם שלושה דברים: אהבה שאני רוצה להרגיש, להיות מסוגל "לצרוח" את שם האדם האהוב בקולי קולות, ובאופן כללי לא להחביא את עצמי.. וכל הדברים האלה מתחברים לי עם המכנסיים האדומים ולהיות מסוגל לבטא את עצמי ללא חשש שזה אחד הדברים המספקים ביותר.. בשבילי.. חח נראה לי שעקפתי אותך בחפירה :)

religious7

New member
יפה...../images/Emo39.gif

אהבתי במיוחד את הבית הראשון, שהשורות בו מופסקות באמצע, זה הזכיר לי את שירת ימי הביניים..... אשכרה ריה"ל....

למעלה