מכנסי תקיפה

מכנסי תקיפה

יש לי שאלה לחבר´ה פה - יש לכם בתחנה לכבאים מכנסי תקיפה ? אני יודע שלנו (הרצליה) יש לכל כבאי וגם אני יודע שלרמת גן יש . אחלה דבר שבעולם מכנסי תקיפה - לחדירות,תאונות,שריפות קוצים ועוד.

טוב להכל אבל.....

נכון דבר מצויין אני אישת מסתובב איתו רוב המשמרת בחורף אבל בקיץ אני לא מתקרב לדבר הזה בכלל ועוד בשרפת קוצים דחילאק אחי חג שמח גיא

FIRE 911

New member
בקשר למכנסי התקיפה

שלום לך נועם דבר ראשון לא אמרת מאיפה אתה ובקשר למכנסי התקיפה לנו ברמת גן יש אותם אבל לא לכל ארוע של שרפת קוצים או דירה יוצאים איתם יש כבאים שיוצאים לכל ארוע אפילו קטנים כי לא יודעים לאן נמשיך. אז הארועים שיוצאים איתם הם: שרפות יער שרפות בדירה בדרגה 4 ימי גשם סוערים זה יותר נכון רק עם המגפים שמחוברות להם אני עוד מאט הולך לתחנה אז אני אצלם את המכנסיים מהמצלמה הדיגיטילת ואני יעלה אותם יותר מאוחר היום יום טוב

fireman

New member
הוא כן אמר...

הוא מהרצליה... לגבי המכנסים....קודם שיהיה אצלנו לכל הכבאים, אחר כך נדבר על ללבוש אותם

TAFD

New member
גם אצלנו אין

כמו שאתה יודע ערן, זה הכל שאלה של כסף, למי שיש אז יש רכבים חדשים וטובים ודברים קטנים כמו ציוד טוב, (כבר ראינו בתמונות של התאונה ברמת גן לפני כמה זמן את הקסדות והציוד שלהם). אצלנו בת"א אין לאף אחד מכנסי תקיפה, זה עוד לא הגיע אלינו... הפעם הראשונה שאני בכלל נתקלתי בדבר הזה שנקרא מכנסי תקיפה היה בשריפה בדיזינגוף סנטר לפני שנה שפתאום הסתובבו מסביבי חבר´ה עם מכנסי תקיפה (וגם כיסויים למנ"פ), עד כמה שאני זוכר באמת אלה היו כבאים מהרצל, זה גרם לי ממש לקנא...

מכנסיים

שלום לך, אז אני אציג את עצמי , אני צופה בהרצליה כבר שלוש שנים. ואתה ? אתה כבאי ? ובקשר למכנסיים - אצלנו לכל כבאי יש מכנסיים .היציאה איתם היא לכל אירוע אבל ממש כל אירוע אפילו לשריפת פח או סתם חשש לאסון. אצלנו יש מודעות מאוד גבוהה בנושא הזה , מה גם שהם מאוד נוחים ללבישה ובעבודה בעת אירוע. אפילו אני אישית משתמש במכנס תקיפה ובמעיל שחורים .( שלא תחשבו שלצופים יש מעילים שחורים ,אני משתמש בציוד של כבאי מהמניעה אש ככה ש..) לדעתי התמגנות מלאה לאירוע מלמדת על מקצוענות ועל חשיבות הגנת הצוות הכל אירוע כי אף פעם אנו לא יודעים מה מצפה לנו כשנגיע. אני מקווה שכל המצב בשאר התחנות( רמת גן אני יודע שככה מהשריפה בקלאב מרקט שהם באו לסייע לנו )

למעלה