מכנסי רכיבה ברוש

drass

Member
מכנסי רכיבה ברוש

קניתי מכנסיים נגד גשם וקור, אני מחליק מהמושב בנסיעה עם המכנס.

מה ניתן לעשות?

hofnoan

New member
הכי מצחיק באתר שלהם שאתה לוחץ על להגדיל

את התמונה נפתח חלון חדש עם התמונה בדיוק באותו גודל

jony stekino

New member
כן , אבל לדעתי זה לא לעניין

מה הבעיה לשם את מגיני הרגליים על המכנס , זה גם ישמור לך על המכנסיים בזמן החלקה

rusti james

New member
ככל שתרחיק את המגן מהברך-הוא יהיה מקובע פחות!

ככל שתרחיק את המגן מהברך - הוא יהיה מקובע פחות!
ובעת צרה הוא עלול להסתובב ולא להגן על הברך!

רוב המגינים (ובטח אלו של רוכבי השטח) בנויים להלבש מתחת למכנס הרגיל., ישירות על הברך.
ישנם מגינים שנועדו להיות חיצוניים (הקוולאר הנייד של ברוש - למשל)
ואותם אני לובש מעל המכנס אבל מתחת לחל"פס - כדי שלא ירטבו.

אה, מה שמביא אותי לעוד סיבה למה לא ללבוש אותם בחוץ - החומר סופג האנרגיה מגן משמעותית פחות כאשר הוא ספוג במים.

dori78

New member
לא תמיד עוזר

גם אני נתקלתי בזה.
משהו בעיצוב של המושב בדילן גם ככה מזיז אותך מכל במפר קדימה, על אחת כמה וכמה עם הניילון של החלפ"ס.
עם הליד זה לא היה קורה לי.

herouth

New member
אז הייתי הולכת על הוספת מקדם חיכוך למושב

...במקום על חיפוש חליפה מקדם חיכוך גבוה. המהדרין אולי יחליפו את הריפוד של המושב באיזו רפדיה, והפחות מהדרין - ינסו לשים כיסוי מושב אולי?

אגב, ראיתי את השאלה שלך במעלה השרשור. אתה לובש את מגיני הברכיים מתחת לחליפה? אני לובשת אותם מעל.

dori78

New member
חשבתי על זה, יכול להיות שזה יהיה הפתרון.

ממילא התפרים של המושב מתחילים לאבד קשר עם המציאות, אני מניחה שבקרוב ארפד מחדש.

אני לובשת את מגיני הברכיים מתחת לחלפס, כי כמו שכתב rusty, מעל החלפס הם פשוט מחליקים.
זה גם נורא מבאס לייבש אח"כ את החלק הספוגי שלהם.

יכול להיות שאנחנו מכירות ממקום אחר?
או שהתמונה בכרטיס שלך סתם מוכרת לי בטעות?

herouth

New member
אה, צורה לי, אפילו לא הסתכלתי בכרטיס שלך.

האמת שאין לי מושג... הכינוי שלי הוא השם האמיתי שלי, כך שאם זה מצלצל לך, אז אולי.

טוב, כל אחד עם ההרגלים שלו... לא נראה לי שבחליפה יש מספיק מקום גם לירכיים המשמעותיות שלי וגם למגיני הברכיים, ועם שלוש רצועות הם מחזיקים יפה. אם הם נרטבים, אני לוקחת אותם איתי למשרד/בית ומייבשת.

rusti james

New member
רק רוצה להדגיש שמגן ספוג מים לא מגן כמו יבש!

מתוך מאמר בנושא ב'פולגז':
"אחת הבעיות שהתעוררה היא תפקוד המגנים לאחר שהם נספגים במים בעקבות גשם, מה שפוגע באלסטיות של הספוג הקשיח ממנו עשוי המגן. הניסיון הוכיח שהיעילות שלהם יורדת משמעותית, ולכן למבחני התקינה הולך להצטרף עתה סעיף שיחייב גם בדיקה של ספיגת האנרגיה כאשר המגן רטוב כולו, כדי לוודא שימשיך להיות יעיל גם בגשם שוטף."

לא חבל?

38ayelet

New member
ראיתי כיסוי רשת ששמים על המושב

וזה גם יעזור לך למנוע החלקה , גם בקיץ המושב לא מתחמם כל כך. ( במוסך שלי מוכרים את זה )

r a k a n i

New member
זה יכול לעזור גם נגד חתולים טורדניים

שישנים לי על המושב ושורטים אותו מתוך שינה?

dori78

New member
במוסך מבינים באופנועים, לא בחתולים.

התשובה היא לא, זה עוזר נגד חתולים.
חתולים אוהבים לנעוץ ציפורניים בדברים שאפשר למשוך, מושב הרשת המדובר הוא בדיוק משטח שכזה.

חתול לא שורט את המושב מתוך שינה.
חתול שורט את המושב באחת משלוש הסיטואציות הבאות:
1. הוא קופץ על המושב, מאבד אחיזה ונאחז עם הציפורניים כדי לא ליפול, כמו על עץ. כמעט ולא קורה.
2. הוא מנסה להראות בעלות על הטריטוריה ושורט את המושב בכוונה להשאיר שם את הריח שלו.
זכרים לא מסורסים גם משתינים לפעמים כדי לסמן טריטוריה, מרימים זנב ומשפריצים אחורה.
אלה חתולים שחיים בסרט שהם אריות פרא בסוואנה והם צריכים לסמן את הטריטוריה שלהם.
או כאלה שבעל האופנוע מנהל איתם מלחמת חורמה והם רוצים להראות לו מי בעל הבית.
3. חתול שנעים לו (כשמלטפים אותו או כשהוא בשרעפי התעוררות) אב אז הציפורניים לא באמת חודרות את המושב.

מסקנה:
לא לריב איתם. אפשר לכסות את המושב כדי שלא יתלכלך.
החתולים אצלי בשכונה מעולם לא עשו לי נזק למושב הקטנוע. אני חושבת שזה בעיקר כי אנחנו לא במלחמה.

בועז בר

New member
נחמד, אבל לא מדויק

השחזת ציפורניים היא צורך בסיסי אצל חתולים, כמו ההתמתחות המלווה אותה בד"כ.
חוץ מההשחזה עצמה, שזה דבר הישרדותי עבורם להיות עם ציפורניים חדות, יש להם כמו גלזורה כזו על הציפורן
שחייבת להיות חלקה כל הזמן, לכן הם חייבים לשלוף ולכנס את הציפורניים באופן יזום.

חתול לא רב איתך, וגם לא נוקם ע"י חירור המושב או הסרחת האיזור. הוא אוטיסט מכדי לחשוב עלייך באופן אישי כזה...
חתול מסורס בד"כ יתעניין בדברים אחרים מאשר נקבות וסימון טריטוריה, לכן - אם יש אוכלוסיית חתולים קבועה, רצוי לעשות סירוס ועיקור לכולם,
ואז יהיה יותר שקט ונעים לכולם. אגב, מנסיוני חבורה מסורסת כזו שומרת יפה מאוד על הטריטוריה ומגרשת זרים פולשים.

מה שחתול עושה כשנעים לו, לדעתי קשור יותר ברפלקס היניקה, לכן הפעולה הזו שדומה להשחזת ציפורניים נעשית בעדינות נעימה (לרוב...)

אפשר לריב איתם, ואם אנחנו מספיק גועליים ולא נחמדים - הם באמת יתחפפו מהסביבה לזמן מה,
או שיבואו אחרים במקומם. בטוח שהם לא יבואו בלילה לנקום.
אז אפשר לעשות מה שהייתי עושה פעם, לשים מין שטיח כזה על הקטנוע. שיהנו ולא יזיקו.
או להשתמש בספריים האלה שמוכרים בחנויות בע"ח.
אצלי כיום אין בעיה כזו כי א. - יש להם ספסל בצד שיותר נוח כנראה מהמושב של האופנוע,
וב. - כי האופנוע נשען על רגלית הצד והשיפוע של המושב כנראה לא נוח להם.
גם ארגז קרטון שיהיה מונח בצד יכול להוות עבורם מקום שינה והשחזה מועדף מאשר המושב.

אלה היו שישים שניות על

xfwind

New member
+ חתול לא "משתין" בהנפת זנב אלא

מסמן את נוכחותו על ידי התזה מבלוטות אנאליות.
אפשר לראות אותם מפנים את האחוריים לעצם כלשהו (עדיף ואראדרו מכוסה
) ומתיזים ואז הזנב רוטט קלות כלפי מעלה. וזה מ-ס-ר-י-ח.

למעלה