מכנסי דייגים?

light the night

New member
מכנסי דייגים?

חזרתי מאחלה סופ"ש באילת :] קניתי שם מכנס דייגים....רציתי לדעת מה אתן חושבות- אם שמים עליו צעיפון חמוד אפשר לרקוד איתו? תמונה מצורפת.. :) חג אהבה שמח... לכולכן..וכולכם (dvd2000) וגם לאהוב ליבי שנמצא כבר 3 חודשים רחוק ממני..אי שם במנהטן. אני אוהבת אותך יקר שלי.. שולחת לך נשיקה חמה וחיבוק לכבוד היום המלבב הזה...

ליילה 1

New member
נראה מצויין../images/Emo41.gif

עם צעיפון או בלי אפשר לרקוד.וכשנראים כמוך
אפשר לרקוד גם עם רשת
דייגים

ganitn

New member
חחחח ... איזה מצחיקה.

המכנס נראה עלייך פיצוץ! לדעתי אם את אוהבת לרקוד עם מכנס אז לכי על זה כי כמו שליילה (ציפי) כתבה את נראית מעולה.

אפשר אולי לשדרג את המכנס

אני אישית פחות אוהבת את כל הבד המיותר הזה בין הרגליים, שמזכיר לי קצת חיתול.... אהבתי מאוד את הבד הנוצץ ואולי אפשר לחתוך באמצע וליצור פשוט מכנס הרמון ואז לדעתי, זה יהיה פיצוץ! לפתוח בצדדים פתח מהקרסול עד המותניים ואז יראו גם את הרגליים ובכלל הקהל יתעלף! וכמובן צריך לשים צעיף אגן מרשרש וזה יהיה נהדר. ועוד אפשרות כמו שלילה המצחיקונת שלנו אמרה: את יכולה ללבוש רק את הרשת דייגים ותראי פיצוץ...... חה חה חה..... אז שיהיה בהצלחה ותגידי לחבר הזה שלך, שיזיז ת'תצמו מהר מאוד ושיחזור אליך מהר! בברכה תמרה

אוהבת מאוד את המכנס הזה.

איזה יפה איפה מצאת??? ואני אישית מתה על מכנס חיתול. אין על זה בנוחות

light the night

New member
אילת

בטיילת מוכרים לך כזה בכל הצבעים... משהו מדהים באמת נוח אבל אני חושבת ללכת לפי ההמלצה של תמרה ולעשות ממנו מכנס אלדין...

dvd2000

New member
אחלה מכנס ממש יפה ../images/Emo13.gif

חג אהבה שמח גם לך : )

dvd2000

New member
אני בחיפושים אחר החצי השני שלי חחחח

הייתי קצת עסוק בתפירת החגורה והחרוזים והעינטוזים חחחחחחחחחחחחחחחח ואני מנסה להיגמל קצת מהמחשב חחחחחחחחחחחחחחחח : ) מה קורה ??? מה קורה עם העכבר ??? מה שלומו ? ומברוק על מכירת האוטו אני מאוד מקווה שאת תעברי מאגד ודן יש לקטנוע בלי שום פקקים ככה איזה 125 סמ"ק טוב : ) ( זה מבעס לנסוע באוטובוס ) . ומזל טוב על המעבר מהדירה : )

רוז שבת

New member
מכנס מהמם!

ממש אהבתי... איפה קנית אותו? פשוט שבוע הבא אני באילת. מחכה לתשובה. רוז.

light the night

New member
היי רוז

קניתי אותו בטיילת יש שם דוכנים כמעט כל דוכן בגדים מוכר אותו תבקשי מכנס דייגים הם כבר יתנו לך לראות בהצלחה :]

למעלה