מכנסיים

נ ט ש ה

New member
מכנסיים

אני פעם ראשונה עושה מכנסיים לבד ומסתבכת עם החיבור בין הרגלים והריצרצ. אולי אתם יכולים להסביר לי (לאט וברור..) וגם- יש לי ברנט 56, מידי פעם, כשאני עושה תפר חלקי (כלומר לא עד סוף הבד, אלא עוצרת באמצע) החוט העליון מסתבך לי עם התחתון ויוצאים לי מלמטה 3 חוטים. למה זה קורה? תודה רבה

2. ייתכן שלא סובבת את הגלגל מספיק

עוד חלקיק סיבוב כדי שהמחט תהיה הכי למעלה ואז אמורים לצאת 2 חוטים.

איך תופרים מכנסיים עם רוכסן קדמי::

מכינים את שני חלקי הקדמי, כיסים והכל מכינים את שני חלקי הגב, גסקה, כיסים וכו' מחברים את שני חלקי הקדמי מהנקודה של סוף הרוכסן ועד 3-4 ס"מ לפני הקצה = המפשעה. מחברים את עיבוד הרוכסן, החלק הלא כפול, לצד הנכון שלו (ברכיסה נשית- לצד ימין של הגוף), ועושים תפר השכבה כדי שיתקפל יפה. מקפלים את החלק השני של עיבוד הרוכסן, ומחברים צד אחד של הרוכסן במרחק חצי ס"מ מהקצה. לא הקצה המקופל, הקצה עם שולי הבד. תופרים את החלק עם הרוכסן לצד שמאל של גוף המכנסיים. מקפלים את החלק הימני על גבי השמאלי ותופסים את הצד השמאלי של הרוכסן בזרת סיכות למקום הנכון על עיבוד הרוכסן שמחובר לצד הגוף הימני. תופרים את הרוכסן לעיבוד בקצה הרוכסן. תופרים תפר עליון שמחבר את העיבוד לצד הגוף הימני, הופכים ומחזקים מבפנים את חלק העיבוד השמאלי לימני, למטה. נושמים לרווחה. מחברים את חלקי הגב לחלקי הקדמי בתפרי הצד. מחברים את התפרי הארוכים שבין הרגליים - גב לקדמי. נשאר לחבר את תפר המפשעה. עכשיו יש טריק - הופכים מכנס אחד. עכשיו יש לנו מכנס אחד הפוך - פנים כלפי חוץ, ומכנס אחד שהחוץ שלו פונה החוצה. מכניסים אותם זה לתוך זה, ותופרים את תפר המפשעה מהמקום שבו עצרנו בחיבור הקדמיים, ועד סוף הגב. עדיף בתפר כפול. מחברים תוברים, חגורה ועושים מכפלת.

אפשר לשמור את ההסבר הזה?

אני מתכננת לנסות לעשות לעצמי מכנסיים ואני יודעת שאז אצטרך את זה!!!!! תודה!

נ ט ש ה

New member
תודה על ההסבר

אבל אני עדיין קצת אבודה. יש אפשו מדריך וידאו?

למעלה