מכנסיים ברשת Bגוד

ע ג ו ל ה

New member
מכנסיים ברשת Bגוד

נדמה לי שקראתי פה בעבר על הרשת, בכל אופן רציתי לספר שקניתי בסניף שלהם במתחם יכין בפ"ת מכנסיים בסגנון מחוייט ליום יום (קלילים ומתרחבים מעט לקראת הנעל). עד כמה שראיתי יש עד מידה 6 בצבעים חום שחור ואפור ואני חושבת שמידה 6 היא בערך 46, אולי אולי 48. אומנם לא מידות גדולות במיוחד, אבל אם מישהי מתענינת שתדע. המחיר למכנס 95 ש"ח.

ע ג ו ל ה

New member
זה פשוט מאוד

אם את מגיעה מז'בוטינסקי מתוך פ"ת, פנייה שמאלה ממש לפני אוסם (רח' יצחק רבין) ואז פנייה שנייה ימינה ואת שם. אם את מגיעה מז'בוטינסקי מכיוון הכניסה לעיר, פנייה ימינה מיד לאחר אוסם ושוב, פנייה שנייה ימינה. זה אזור של משרדים ומפעלים שצמוד לקריית מטלון.

DREAM111

New member
אשמח לקבל כתובת שלהם או טלפון

לבירור סניפים נוספים.

ע ג ו ל ה

New member
../images/Emo52.gif חייבת התנצלות - טעיתי בשם

החנות. מתחם יש חנות נוספת בשם ראלף קטה, גם היא רשת אם אני לא טועה. מביקור בשתי החנויות טעיתי בשם, אז אני מתנצלת ומתקנת: המכנסיים נקנו בראלף קטה. דרים לגבי השאלה שלך, המס' שלהם הוא 03-9190030 ושוב אני מדגישה שלא מדובר בחנות למידות גדולות, אבל יש להם מס' פריטים במידות ביניים ואגב, גם בBיגוד הסמוכה יש פה ושם חולצות (לא ראיתי מכנסיים) במידות נדיבות.

אין שום צורך בהתנצלות../images/Emo13.gif

ורק לידע מול קניון איילון נפתחה גם חנות ראלף קאטה וראיתי שם מכנסיים גם במידה 50 רק צריך לחפש בהצלחה

למעלה