מכניקת MARVEL לחד הפעמי

shadowfax

New member
מכניקת MARVEL לחד הפעמי

טוב, אני אנסה לרשום את בסיס המכניקה של השיטה: לכל דמות ישנם 7 תכונות ראשיות(נשמע מפחיד אבל לא): לחימה- יכולת הדמות להילחם בקרב פנים אל פנים. זריזות- מייצג את הזריזות הדמות, הקורדינציה וכן יכולת דיוק בירי ובזריקת חפצים. כוח- כוחה הפיזי של הדמות. סיבולת(endurance)- מידת חוסנה הגופני של הדמות וכושרה. הגיון- מציין את תיחכום הדמות ואת האינטלגנציה שלה. אינטואיציה- מציין את חוכמת הדמות, יכולת למצוא רמזים וכו' נפש(psyche)- מציין את חוזקה הנפשי- מנטלי של הדמות. בנוסף ישנם 4 תכונות משניות: בריאות- תחלס זהו הHP של הדמות, מידת יכולתה לספוג נזק פיזי. קרמה- על קרמה אני יפתח עץ נוסף. משאבים- כמות הכסף שיש לדמות, יכולתה להשיג ולקנות חפצים שונים. פופולריות- מידת פופולריות של הדמות, יכולתה להשפיע על הסובבים ע"י שימוש בתדמיתה.

shadowfax

New member
קרמה

קרמה זו למעשה הXP של השיטה, על ביצוע פעולות טובות שחקן יזכה בקרמה: עצירת פשע, מער הפושעים, הצלת אנשים, הבסת פושעים (לא הריגתם), משחק תפקידים, הומור (כן, גם על הומור מקבלים), הכה את המנחה (ע"י ביצוע פעולות שלא חשבתי עליהם, או הפתעתי בשלל צורות). מה עושים עם קרמה? השימושים הכי חשובים בקרמה (לפחות בחד פעמי): עזרה בזריקת קוביות (הוספה או הורדה של הסכום, שינוי תוצאה לטובה או לרעה, ביצוע פעולות מיוחדות עם הכוחות העל, הימנעות ממצבים בעייתים. אך קרמה גם ניתן לאבד: ע"י ביצוע גניבות, ביצוע פשעים שונים, הפסד לאוייב (מול מצלמות הטלבזיה או בלי), אי עצירת פשעים, מוות (אישי), מוות של האוייב (אסור להרוג בכל מצב).

backdoorslam

New member
עץ הדברים הפחות קונקרטים

וידוי. אין לי סט קוביות משלי - פעם היו לי שני סטים, אבל היום הם פזורים מתחת לכמה מיטות, במוצב תת-קרקעי הרחק בצפון. נשבע לכם!

פרטים

המשחק יערך אצל ננסק ב 16:00 לא לאחר
למי שיש שאלות תענות מענות זה הזמן.

למעלה