מכללת HIT

shmual3

New member
מכללת HIT

היי חברים יש לי כמה שאלות בקשר ללימוד מדעי המחשב במכון הטכנולוגי HIT בחולון ואני מאוד אשמח אם תעזרו לי בנושא.
אני אספר קצת על עצמי, אני בן 23 מאזור המרכז ומאוד מעוניין בלימוד מדעי המחשב. יש לי לא מעט ניסיון בבניית אתרים HTML - אני יודע שזוהי השפה הכי בסיסית שיש אבל אני מאוד אוהב לעשות את זה ובמיוחד לעבוד מול מחשב. וגם אני מקשיב לכול מיני הרצאות ביוטיוב וזה ממש מעניין אותי מכול מקצוע אחר.
אבל אני שמתי לב שהרבה מאוד הולכים לתואר במדעי המחשב, ואני לא יודע איך יראה השוק בעוד 3-4 שנים, אני בטוח שתיהיה בזה הצפה כמו עריכת דין או תואר בכלכלה.
ממוצע הבגרות של לא משהו 85 ממוצע, ככה שאוניברסיטה אני לא יכול להתקבל. ואני לא מעוניין בשיפור בגרויות ומכינה באחת האוניברסיטאות אז ביררתי לגבי מכללות והגעתי ל3 מכללות שטובות בתחום. הראשונה האקדמית ת"א- יפו, השנייה הבין תחומי והשלישי HIT בחולון.
באקדמית אני לא מעוניין ללמוד (אני לא אפרט למה), בבין תחומי ממש לא בא בחשבון עקב השכר לימוד הגבוה מאוד, ומה שנשאר זה HIT בחולון, זה מאוד קרוב אליי שכר לימוד אוניברסיטאי, ויחסית יש להם שם טוב בשוק - ככה הבנתי מכול מיני אתרים אבל זה מידע משנת 2009 ומטה, ככה שאני ללא יודע אם זה רלוונטי כיום.
עד כמה התואר של HIT נתפס בשוק? הכוונה אם אחרי סיום התואר המעסיקים בכלל היסתכלו עליי שהתואר הוא מ HIT?
אני לוקח בחשבון שגם המומצע ציונים של התואר משחק פה תפקיד ואני יעשה את המקסימום בתואר. וגם החלק הכי חשוב בתחום- הניסיון.
וזהו בעיקר, אני מאוד אשמח אם תעזרו לי.
אני לא מעוניין באוניברסיטה הפתוחה.

וגם עוד שאלה יש כאן סטודנטים מHIT? אם כן איך המכללה מבחינת המזכירות? המרצים? הסטודנטים? החומר הנלמד? אם יש לכם עוד משהו אני מאוד אשמח אם תוסיפו אותו.

יחסית למי יש להם שם טוב בשוק?

במקומך הייתי שוקל שוב ללכת לאקדמית ת"א, היא הנחשבת מבין המכללות. אפשרות טובה נוספת היא האוניברסיטה הפתוחה.

GuestOfHonor

New member

למעלה