מכללת תל חי

tamir2006

New member
מכללת תל חי

האם מכללה אקדמית תל חי שווה משהו בעיניי מעסיקי השוק הישראלי?? מה הסיכוי לעמובד בתחרות מול אלו שסיימו פקולטה לחקלאות של אוניברסיטה עברית בתחום מדעי התזונה אם אני למדית את אותו התחום בתל חי??

דוגרי-לא יודע לענות לך, סורי../images/Emo4.gif

מה שאני כן יכול להגיד הוא שסביר להניח שאם יהיו שני מועמדים בעלי נתונים זהים מלבד שאחד סיים אוני' והשני מכללה אז סבירות גבוהה שיעדיפו את זה שסיים אוני'... כך או כך, אם לא מפריע לך מבחינת נוחות ללמוד מדעי התזונה באוני' העברית(נראה לי נלמד ברחובות-שם נמצאת הפקולטה לחקלאות)0לך לשם ולא למכללה. עוד משהו-אם הבעיה היא תנאי קבלה(לרוב אני מניח שזו הבעיה) אז אם אני לא טועה גם ככה הם לא בשמיים..כדאי לנסות לשפר ציונים ואפילו מכינה רק בשביל זה.. בהצלחה בכ"א, במה שתבחר...

tamir2006

New member
צדקת!המכשול הוא תנאי קבלה

אתה אומר שהציונים לא בשמים??הם די בשמים.על ממוצע בגרות של 105 צריך קרוב ל 720 פסיכומטרי. אין לי את זה ובספק אם יהיה.לעומת זאת בתל חי זה סביר יותר...570 פסיכו'. מה שכן תל חי זה רחוק מאוד ממקום מגורים שלי(אשדוד)

אתה בטוח?

או שמא זה רק בגלל ההרשמה המאוחרת?אם זה כן בגלל הרשמה מאוחרת-צפה לירידה בתנאי הקבלה לשנה הבאה/סמסטר ב', אם יש לך כוח לחכות... אם זה לא קשור ל"מאוחרת"-לא יודע מה להגיד לך...עד לפני שנה בערך הספיק לשם משהו כמו 104~ ו 600+...

tamir2006

New member
אתה יכול לבדוק בעצמך

אתה יכול להכנס למערכת של חישוב ציוני קבלה באוניברסיטה העברית ולהזין נתונים למדעי התזונה ותראה עד כמה הדרישות בשמים. אולי זה באמת בגלל ההרשמה המאוחרת,אבל מצד שני זה לא הגיוני שזה עלה כל כך חזק גם במאוחרת חוג זה נפתח רק פעם בשנה...באוקטובר.

ווקא הגיוני שזה עלה כל כך הרבה

בגלל ההרשמה המאוחרת... אם עכשיו אני נכסנ לכימיה שם, אני נדרש יחד עם הפסיכי שלי (609) משהו מעל 11~ בבגרויות..כשבדקתי באפריל בערך התקבלתי אוטומטית כי היה לי ממוצע בגרויות מעל 10... כלומר, כן-יכול להיות כ-ז-ה פער גדול..

מכללת תל-חי

אנו נמנעים מהבעת דעה על מוסד כלשהו כדי למנוע חשש ששקולים זרים פועלים עלינו במתן חוות הדעת. בכללי אין ספק שלאוניברסיטה העברית מוניטין רב יותר, אבל גם בוגרי המכללה משתלבים בעבודה.

למעלה