אני בוגר גאה.
המקום הוא המקום הכי טוב שיש בארץ להשלמת בגרויות (כולל מכונים למיניהם הגובים עשרות אלפי שקלים). משה בן חיים - אדם מדהים ותותח על למתמטיקה; רן - קרוע על כל הראש ומורה מעולה לפיזיקה (לצערי הייתי אצלו רק בשני שיעורים); משה אבלו המנהל - מקצוען אמיתי לאזרחות (עשר דקות איתו ועברתי את המבחן בציון נחמד מאוד); התימניה המקסימה שרוכבת על אופניים, ירדנה מנחם - מעולה לאנגלית. כל המורים מקצוענים אמיתיים, כאלה שמתכוננים היטב בבית לפני כל שיעור. מערכי השיעור סדורים טוב טוב כמו שצריך, לרוב יתנו לך ספרים שהם כתבו. בקיצור, מהבחינה המקצועית תנוח דעתך. גם מבחינת מלגות וכו' הם כבר מתורגלים ביוצאים לשאלה, עשרות חבר'ה מאנ"ש למדו שם. יש להם קשר עם הלל, כך שאתה תהא מסודר מכל הבחינות... אישית, לא אהבתי את סרוסי (מורה להיסטוריה ולאזרחות), המורה השניה (לא זוכר את שמה) הרבה יותר מקצועית, משקיענית ומעניינת. כל השאר מעולים, מקצוענים אמיתיים ובעלי ניסיון עתיר אחד אחד. אומר זאת שוב, זהו המקום הטוב ביותר להשלמת בגרויות, המקום שיביא אותך להשגים הכי טובים שתוכל להגיע. בהצלחה, ותגיד שישראל שלח אותך. נ.ב. הבונוס הוא המכללה לחינוך כמה אלפי סטודנטיות נחמדות ומיוחמות, שניראות בכלל לא רע... בהפסקה תפגוש אותן בקפיטריה. בחיי שאני מתגעגע לתקופה ההיא.