מכללת לווינסקי.

מכללת לווינסקי.

בקשר לבגרויות, אשמח לשמוע מבוגרים שם התרשמות כללית שלכם/ן בעיקר מה שמעניין אותי האם המקום והמורים מספיק מקצועיים. תודה.:)

אבזץ

New member
אני בוגר גאה.

המקום הוא המקום הכי טוב שיש בארץ להשלמת בגרויות (כולל מכונים למיניהם הגובים עשרות אלפי שקלים). משה בן חיים - אדם מדהים ותותח על למתמטיקה; רן - קרוע על כל הראש ומורה מעולה לפיזיקה (לצערי הייתי אצלו רק בשני שיעורים); משה אבלו המנהל - מקצוען אמיתי לאזרחות (עשר דקות איתו ועברתי את המבחן בציון נחמד מאוד); התימניה המקסימה שרוכבת על אופניים, ירדנה מנחם - מעולה לאנגלית. כל המורים מקצוענים אמיתיים, כאלה שמתכוננים היטב בבית לפני כל שיעור. מערכי השיעור סדורים טוב טוב כמו שצריך, לרוב יתנו לך ספרים שהם כתבו. בקיצור, מהבחינה המקצועית תנוח דעתך. גם מבחינת מלגות וכו' הם כבר מתורגלים ביוצאים לשאלה, עשרות חבר'ה מאנ"ש למדו שם. יש להם קשר עם הלל, כך שאתה תהא מסודר מכל הבחינות... אישית, לא אהבתי את סרוסי (מורה להיסטוריה ולאזרחות), המורה השניה (לא זוכר את שמה) הרבה יותר מקצועית, משקיענית ומעניינת. כל השאר מעולים, מקצוענים אמיתיים ובעלי ניסיון עתיר אחד אחד. אומר זאת שוב, זהו המקום הטוב ביותר להשלמת בגרויות, המקום שיביא אותך להשגים הכי טובים שתוכל להגיע. בהצלחה, ותגיד שישראל שלח אותך. נ.ב. הבונוס הוא המכללה לחינוך כמה אלפי סטודנטיות נחמדות ומיוחמות, שניראות בכלל לא רע... בהפסקה תפגוש אותן בקפיטריה. בחיי שאני מתגעגע לתקופה ההיא.

n oy

New member
אם הם העבירו אותך ../images/Emo153.gif

אז לא ממש הייתי סומכת עליהם.
ומצד שני אם אתה עברת, אז בטוח כל אחד אחר יכול
העיקר הבריאות

Epignosis

New member
למדתי שם בסמסטר האחרון.

אחלה מורים, אחלה אנשים, אחלה ציונים.

מחממנוע

New member
כמה תשובות

כלומר כמה בתשובאה אחת: כל המכללות פחות או יותר אותו דבר, המורה שמלמדת ספרות בלוינסקי מלמדת גם ביואל גבע. אז יואל גבע ולחמן ואנקורי מוציאים ספרים לפי המיקוד, אבל אתה תקבל אותם גם בלוינסקי. מן הסתם במכללות אחרות תמצא חתך אוכלוסיה אחר, אך בסופו של דבר כולם באים ללמוד, ורק מיעוט למצוא חתן. לי היה קשה להתחבר לכמה אנשים מבת-ים והגלילות, בסופו של דבר היו הרבה שנשרו בדרך, אז הסתדר. אשר למקום, הוא מסודר (הי לי מורה קצת מחורבן למתמטיקה אבל הוא לא ממשיך לסמסטר הבא), יש גם עזרה, והכי חשוב אתה מקבל את לימודיך חינם בהגשת בקשה למלגה ממשרד החינוך. לא בכל המכללות בארץ אתה יכול. כלומר בעצם בת"א רק שם לפי מה שהבנתי. מחיר לימודים במכללות אחרות הוא יקר. אני יודע על כמה שלומדים גם במכינה של בר אילן - וזו גם אופציה, אבל תעלה לך כסף. כמובן הכל לי המבייש והמתבייש. בסופו של דבר, כל המכללות זה ביזנס אחד גדול, אז קח גם את זה בחשבון.

אבזץ

New member
אתה קצת מבלבל בביצים...

כשאתה אומר "כל המכללות הן אותו הדבר, המורה שמלמדת ביועל גבע מלמדת גם בלווינסקי". רק לידיעתך, יועל גבע הוא מכון פרטי ואחד המקומות היקרים (אולי היקרים ביותר) להשלמת בגרויות ולפסיכומטרי. ובוודאי שזו אינה מכללה ציבורית, לווינסקי זו מכללה. ווההשוואה שעשית דווקא מראה כי זה מקום מעולה גם ביחס למכונים הפרטיים. אגב, רוב רובם של המורים שמניתי בהודעתי לעיל לימדו במכונים פרטיים. אני, להבדיל ממך, הגעתי ללוינסקי אחרי שלמדתי בכמה וכמה מקומות אחרים, כך שיש לי בסיס להשוואה. חשוב שתדע להעריך את מה שיש לך שם. ותמיד אתה יכול לעבור בין מורים. חבל שלא עשית זאת בשבוע הראשון...

למעלה