מכללת אחלמה

ronen.ak

New member
מכללת אחלמה

בוקר טוב מישהו מכיר או שמע על מכללת אחלמה ויודע למסור פרטים/נסיון מהמקום? אור ואהבה לכולם

ינוקא1

New member
כן.

ממליץ בחום. אם יהיה לי כסף וזמן בשנה הבאה אולי גם אני אלך ללמוד שם. הייתי שם כבר במפגש מבוא. הרב עזרד , מנהל המכללה , הוא מטפל בהילינג יהודי עם ניסיון של הרבה שנים. הילינג שאת רובו הוא פיתח. (לפני זה הוא למד רפואה סינית). הוא גם שרטט מפות מרידיאנים שונות מהמפות הסיניות , ופיתח שיטות לדיקור. תוכנית הלימודים שלו גם כן מצאה חן בעיני - השנה הראשונה מוקדשת ל"התפתחות רוחנית" : זה כולל ראית הילות , חישת אנרגיה , הרבה דמיון מודרך , ובעיקר הפילוסופיה שמאחורי השיטה שלו. כל מפגש אצלו מסתיים ב"יוגה צחוק". והשנה השניה זה כבר יותר "מעשי". מהנסיון שלי , אם רוצים לטפל טיפול יעיל בכל שיטה שהיא (אולי חוץ מרפואה מערבית) , הדבר החשוב זה להרגיש את המטופל , ולהגיע למצב של "חישת אנרגיה" טובה. והוא בעצם בונה את זה בשנה הראשונה. מספר השעות זה בסך הכל 3 שעות שבועיות , כך שזה יחסית "בקטנה" מבחינת בזבוז זמן. וגם לא יקר. (חסרון שיש שם זה שהתוכנית שלו לדיקור כנראה לא תהיה מוכרת , כי זו לא רפואה סינית). לסיכום - ההתרשמות שלי מאוד חיובית , אם אתה נמשך לתחום הטיפול בעזרת אנרגיות , זה מקום נהדר.

למעלה