מכללות

Orbital1

New member
מכללות

השאלה שלי היא בקשר למככלת תל אביב יפו. האם ידוע לך במקרה מה רמתה? אם אגיש בקשה לחוג ךפסיכולוגיה קלינית לאחר שכבר רכשתי תואר שני עדיין אצטרך להציג ציון מתאם (שמעתי ממשהי שמכללה זו לא דורשת את זה אך אני לא בטוחה) והאם בעקבות החלטתה של המל"ג לאפשר למכללות לתת תארי מוסמך ניתן לצפות שבקרוב יכשירו מכללות נוספות סטודנטים כפסיכולוגים ומה ידוע לך על כך ז.א יש כבר מכללות שהודיעו שבקרוב ייפתח אצלן מסלול כזה?

מכללות

ישנן מכללות נוספות המעונינות בפתיחת מסלול לתואר שני. עליהם לעמוד בדרישות מסוימות של המל"ג על מנת לקבל את אשור פתיחת המסלול. זה תהליך , לא מהיום למחר.

stkachov

New member
האם יינתנו

תארים שניים רק במדעי הרוח והחברה או שגם במדעים מדויקים והנדסה? האם המכללות להנדסה מנסות בכלל ללכת על הרעיון הזה?

בכל התחומים

בחלק ממדעי החברה כבר ישנם מסלולים לתואר שני במכללות- למשל מינהל עסקים, פסיכולוגיה. גם במדעי המחשב ישנם מסלולים לתואר שני.

egavish

New member
סטודנט במכללה האקדמית של ת"א יפו

היי. אני לומד לתואר ראשון במכללה זו, בחוג למדעי ההתנהגות (שנה ג'). המרצים שמלמדים במכללה זו, רובם לימדו\מלמדים באוניברסיטת ת"א ובאחרות. תוכנית הלימודים דומה אם לא שווה לתוכנית שבאוניברסיטת ת"א, ולכן אין דרישה לעשות השלמות. בנוגע לתואר שני, אני יודע שכן מסתכלים על המתא"ם, אולם לא רק. ישנם גם ראיונות וכדאי לנסות. חוצמזה, אני יודע שבאוניברסיטת חיפה מקבלים כ-50% מהסטודנטים לתואר שני על סמך ראיון+ציונים ולא רק מתא"ם, כך שציון מתא"ם הא באמת לא הכל. מהכרותי עם כמה מהמרצים וסטודנטים לתואר שני במכללה של ת"א, הייתי ממליץ לך לנסות. בהצלחה

למעלה