מכירת קטנוע

sharona0909

New member
מכירת קטנוע

אולי מכאן תגיע הישועה!
אני מנסה למכור את הקטנוע הראשון שלי ולקנות חדש קצת יותר רציני. הבעיה שהוא כבר הרבה זמן יושב לו ביד 2 ולמרות שיש דיי הרבה צפיות וכמה התקשרו אפילו לברר והגיעו לראות, אני לא מצליחה למכור אותו במחיר מחירון (והוא במצב טוב!!). רציתי לדעת אם יש מקומות מסויימים שמתאים לפרסם בהם את הקטנוע בנוסף ליד 2 ושיקבלו גם חשיפה גדולה יותר

hofnoan

New member
כניראה שלא תצליחי למכור במחיר מחירון

צריך להיות ריאלים
יש לוח WINWIN אבל ניראה לי הוא מעפן יחסית ליד 2
אפשר גם לפרסם פה בפורום במסגרת "פעם אחת מותר" שזה אומר שאפשר לפרסם פה את הקטנוע עם תמונה (רצוי) ופרטים -אבל באופן חד פעמי (חוקי הפורום)

בהצלחה!

פרארי1

New member
איזה קטנוע יש לך ומה את רוצה לקנות?

לפעמים שווה לבדוק אופציות של טרייד אין אצל היבואנים, חלקם יתנו לך הצעות טובות יותר ממה שתקבלי במכירה פרטית.
אלבר, משווקי דיאלים, הציעו טרייד אין במחיר מחירון, שווה לבדוק אם זה עדיין תקף.
גם בהונדה יש מקרים בהם מקבלים הצעה טובה על עסקת טרייד אין.

מעבר לזה, כמו שהוצע לך כבר, את יכולה לפרסם גם פה בפורום (פעם אחת) או בשרשור המכירות השבועי בפורום אופנועים, בכל יום חמישי, אין הגבלה על מספר השבועות בהם מותר לפרסם.

אם את לא סגורה על הכלי הבא, נשמח לנסות לעזור.

בהצלחה

sharona0909

New member
טרייד אין

האמת שטרייד אין במחיר מחירון יכול להיות פתרון טוב בשבילי, כמה שפחות כאבי ראש והתעסקות עם אנשים..
אתה לא יודע אם זה עדיין תקף? אלבר היחידים שעושים את זה?

פרארי1

New member
הכי פשוט להרים להם טלפון ולברר

ייתכן שהמבצעים עדיין בתוקף, לא בדקתי.

את יכולה לשלוח מסר לגולש בשם בנדיטון שעובד באלבר, הוא בטוח יוכל לענות לך.

dori78

New member
יש לי שאלה

כשאתה אומר "מחירון", אתה מתכוון למחירים שהיו נהוגים ב"מוטו" עליו השלום ונמצאים היום ב"יד 2",
או לתמחור המגוחך שיש בחוברת של לוי יצחק?

בנדיטון

New member
מחירון מוטו פשט רגל

עד לפני חודש עבדנו עם מוטו, וזיכינו את הכלים בהתאם.

מרגע פשיטת הרגל עברנו לעבוד עם לוי יצחק, וכפי הידוע לנו כך גם כל בתי העסק האחרים.
ישנו נסיון למחירון חדש, "לאופנוען" שמו, אך לדעתי רחוק הרגע שבו יהיה לקובע בשוק.

לכן נותרנו עם לוי יצחק.

dori78

New member
אם ככה

אין שום משמעות להבטחות שלכם למחיר "מחירון".
הקטנוע שלי תומחר עד לפני חודשיים בפי שניים ממה שמתמחר אותו לוי יצחק.
לא חוכמה להבטיח "מחירות" כשאין לזה שום ערך.

בנדיטון

New member
אם היית עושה את העסקה לפני חודשיים היית מרויח

בכל מקרה, באיזה קטנוע מדובר?

dori78

New member
ואם הייתי עושה מראש רישיון A1

לא הייתי צריכה לשלם פעמיים על טסט.
מה הקשר?

אני מבינה ירידת ערך הדרגתית ככל שחולף הזמן.
גם לפי מחירון "לאופנוען" (שמייצג את המחירים שהיו ב"מוטו") היתה ירידת ערך של כ-3% במהלך 4 החודשים האחרונים.
אני לא מבינה ירידת ערך חדה מאוד (כמעט חצי!) רק כי ככה החליט מישהו ששם על הכוונת את היבואן של הקטנוע שלי, בלי לחשוב על זה שמחירון יד 2 דופק את מי שקנה ממנו ולא אותו עצמו.

nirrub

New member
בלי קשר לטרייד

למה זה אשמתו?

מוטו מת, נכון. לוי יצחק מתמחרים אחרת, גם נכון. למה מי שנותן טרייד במחיר מחירון הוא האשם? אני בטוח שישנם כלים שעלו במחירון וישנם כלים שירדו. לא תמיד אפשר לרצות את כולם (עלו גם מיליון טענות למוטו על תמחור הזוי לאופנועים מדגמים מסוימים).

שורה תחתונה - זה המחירון שיש עכשיו בשוק, ועם זה השוק מתנהל. אי אפשר לצפות משום בעל עסק, אלבר או לא, שינקוב במחיר מחירון אחר כי זה פשוט לא קיים.

לצורך העניין, אם היית הולכת מחר למטרו, עופר אבניר או הונדה, סביר להניח שגם שם היית מקבלת את אותו מחירון (לוי יצחק).

T0MERKE

New member
אף מחירון לא שם את היבואן על הכוונת

השוני בין שני המחירונים בא לפעמים לטובת הלקוח, ולפעמים ההיפך.
רוב השוק עבר למחירון לוי יצחק (כולל אותנו) בלית ברירה.
אם את חושבת שמגיע לך לקבל על הקטנוע שלך מעל למחירון, זכותך המלאה לדרוש זאת.

כמו שכבר אמרתי באיזה מקום ,פיתוים הם

רק פיתוים .

אבל מה , יש לי בשורות טובות לכולם . בכל המשפחה האסייתית הזו שממטירים עלינו ללא הרף , יש גם קצת דברים טובים . הנה למשל הגראנד דינק שלי לדוגמא . לקחתי הימור שיצא די בסדר . קטנוע יד שנייה עם 69500 קילומטר , שמתפקד כמעט כמו חדש . או אפיל כמו .
אז עד שיגיע לקו הגמר שלו ל100000, זה יחשב אצלי כתקופת המבחן שלו , כי אני באמת רוכב ששומר ,ומתנהג בעדינות .
והיה ,וזכה להשלים את מחזור חייו בהצלחה , בלי השקעות מעבר לטיפולים הרגילים זה יהיה הבסיס והשיקול המרכזי לקראת הקטנוע הבא ,ובהחלט שאתן את כל הקרדיט לאחד מהדגמים החדישים יותר שלו , בהתייעצות כמובן עם בכירי הפורום המכובד הזה .

למעלה