מכירת צמיד זהב

pvzed

New member
מכירת צמיד זהב

היי, אני רוצה למכור צמיד זהב,מישהו יודע איך כדאי לשלוח ולא להתקל בבעיות?(משלוח לא הגיע וכו'..)

ozitex

New member
אין לך אפשרות או ביטוח

דואר ישראל לא שולח לחו"ל תכשיטי זהב ויהלומים. כנ"ל גם חברות השילוח האחרות אלא אם כן מדובר במוצר ספציפי, אתה יכול להתקשר ולברר איתם ישירות. יש חברות שנותנות את השירות הזה אולם הן א. נותנות שירותים בעיקר לסוחרי בורסת היהלומים וב. מחיריהן רצחניים כך שהכל הופך ללא כדאי.

pvzed

New member
שאלה קצת לא קשורה-

איך אני שם תמונה שיש לי באינטרנט בתיאור המוצר באיביי? ואיזה חברה תוכל לשלוח לי?אני מחפש עלות של 100 שקל מקס' בערך לרב היעדים,ואם אני לא אגיד שזה תכשיט?

barakjan

New member
יש אפשרות להצהיר שזה שעון

יש אפשרות להצהיר שזה שעון ולשלוח אם זה שעון ששוה שקל וככה יש ביטוח

pvzed

New member
אני מוכר את התכשיט ב 600 דולר,ואיביי הגנבים

רוצים לקחת עמלה של 40 דולר!!! לא כולל פייפל,מה זה?!

ozitex

New member
לא הבנתי אותך

אתה לא מאתמול באיביי. יש עמלות על העלאת מכירה ועל מכירה. דרקוני ככל שיהיה אף אחד לא מכריח אותך למכור ואתה מקבל את החשיפה הטובה ביותר שיש. על מה התלונות לא ממש הבנתי. רוצה לגלם את העמלה? תמכור ב- 650 דולר, מה הבעייה בדיוק?

pvzed

New member
כן אבל 40 דולר? זה הגזמה..

אמנם אני מקבל חשיפה,אבל גם PAYPAL יקחו לי עוד לא מעט ואז יוצא שכסף חשבתי יהיה רווח בעצם הולך לאיביי.. בכל מקרה - ראיתי ב EMS שביטוח לתכשיטים עולה 14 שקל במקום 10 לחפצים רגילים,יש הגבלה של עד 2 ק"ג(מה שלא רלוונטי בשבילי). ולמה מה שב EMS יצא לי 100 שקל,ב UPS יוצא 100 דולר?! תודה

ozitex

New member
זו לא הגזמה

זוהי העמלה הרגילה שלהם. תבדוק שוב את EMS. לדעתי הם לא מבטחים ולא שולחים תכשיטים בכלל.

pvzed

New member
../images/Emo69.gif

אני אשלח אימל כדי לוודא שהם שולחים. האם דרך EMS יש אישור מסירה? שלא יגידו שלא קיבלו..וזה מגיע עד בית הלקוח? כי אין אזכור לזה באתר הדואר(וגם לאישור מסירה..)

ozitex

New member
photobucket

תירשם לאתר איחסון התמונות הנ"ל. אחרי שאתה מעלה תמונה תוכל לפתוח אותה ולבצע copy-paste לתוך גוף הליסטי שלך. אחרי כן תוכל לשנות את הגודל באמצעות העכבר.

למעלה