מכירת מניות ב NASDAQ

מצב
הנושא נעול.

udi1971

New member
מכירת מניות ב NASDAQ

מכירת מניות ב NASDAQ
שלום לכולם, אני פונה אליכם עקב מחלוקת שיש לי אל מול הבנק שלי בנוגע למכירת מניות ב NASDAQ האם ישנה אפשרות כי נתתי הוראת מכירה לנייר מסוים בשער של $8.1 עוד בטרם נפתח המסחר,והשער הגבוהה של אותו יום היה $8.12 והמניות שלי לא נמכרו? בתודה מראש אודי

רוננין

New member
ייתכן שלא היו די קונים והיית אחרון

מכירת מניות ב NASDAQ
שלום לכולם, אני פונה אליכם עקב מחלוקת שיש לי אל מול הבנק שלי בנוגע למכירת מניות ב NASDAQ האם ישנה אפשרות כי נתתי הוראת מכירה לנייר מסוים בשער של $8.1 עוד בטרם נפתח המסחר,והשער הגבוהה של אותו יום היה $8.12 והמניות שלי לא נמכרו? בתודה מראש אודי

udi1971

New member
אבל שער הקניה הגבוהה של אותו היום

אבל שער הקניה הגבוהה של אותו היום
היה גבוהה יותר משער המכירה שלי,מה שאמור להצביע על כך שמי שרצה למכור ב 8.1 כבר מכר את כל הסחורה שלו לא?

naihauz

New member
התשובה היא מאוד פשוטה

מכירת מניות ב NASDAQ
התשובה היא מאוד פשוטה
הבנקים בשביל להרוויח יותר עובדים עם אי סי אן מסויים (רשת אלקטרונית להעברת הוראות) מאוד יתכן שהמחיר הגבוה יותר היה ברשת אחרת או בבורסה עצמה ולכן זה לא בוצע. שיטות המסחר והביצוע שונים בתכלית מהמסחר בארץ

udi1971

New member
אבל אני הכנסתי את הפקודה עוד בטרם

התשובה היא מאוד פשוטה
הבנקים בשביל להרוויח יותר עובדים עם אי סי אן מסויים (רשת אלקטרונית להעברת הוראות) מאוד יתכן שהמחיר הגבוה יותר היה ברשת אחרת או בבורסה עצמה ולכן זה לא בוצע. שיטות המסחר והביצוע שונים בתכלית מהמסחר בארץ
התחיל המסחר,מה שאומר שברגע שהמחיר הגיע ל 8.12 כל הכמות שמוצאת למכירה ב 8.1 אמור להמיכר כולל המנה שלי...לא?,

naihauz

New member
ממש לא

התחיל המסחר,מה שאומר שברגע שהמחיר הגיע ל 8.12 כל הכמות שמוצאת למכירה ב 8.1 אמור להמיכר כולל המנה שלי...לא?,
ממש לא
יתכן שברשת שהבנק עבד איתה המחיר לא הגיע לשם , ולכן זה לא בוצע. תמיד שמנסים לחסוך יש מי שמשלם במקרה זה הלקוחות.

udi1971

New member
מה שאתה אומר זה שהפקודה בכלל לא

ממש לא
יתכן שברשת שהבנק עבד איתה המחיר לא הגיע לשם , ולכן זה לא בוצע. תמיד שמנסים לחסוך יש מי שמשלם במקרה זה הלקוחות.
נכנסה,ולכן גם לא נמכרו לי המניות,וזו אחריות של הבנק לא?

יהושע 50

New member
אל תאשים את הבנק

נכנסה,ולכן גם לא נמכרו לי המניות,וזו אחריות של הבנק לא?
אל תאשים את הבנק
מי ש"אשם" זה אתה וזאת מכיון שאתה עדיין סוחר דרך הבנק... מגיע לך!

naihauz

New member
מה שאני אומר

אני דווקא סוחר ישירות באינטרנט...
מה שאני אומר
זה שהפקודה עברה רק שהבנק מקבל ציטוטים ממקור אחד שבטח הוא מקור זול שלא נותן ציטוטים הכי טובים . בארץ כשאתה רואה על המסך ספר פקודות זה מהבורסה . בארצות הברית יש 6 מקורות כאלו שכל אחד מראה ציטוט שונה בדרך כלל דומה . יתכן שמקור אחד נתן ציטוט של 8.12 אבל זה לא תפס לך כי בנק לא עובד איתם בסליקה או ציטוט.

naihauz

New member
תשובה

מה היתם ממליצים לעשות?
הטעות הנ"ל גרמה לי לנזק לא קטן....
תשובה
בעיקרון עם המחיר היה בבוק של NYSE בזמן הזה הבנק חייב להחזיר לך את הכסף . צריך לבדוק את הציטוט משם אם שם היה גבוה יומי כזה ההוראה שלך היתה אמורה להתבצע.

udi1971

New member
לצערי הגעתי כבר לבנק ישראל

תשובה
בעיקרון עם המחיר היה בבוק של NYSE בזמן הזה הבנק חייב להחזיר לך את הכסף . צריך לבדוק את הציטוט משם אם שם היה גבוה יומי כזה ההוראה שלך היתה אמורה להתבצע.
וממש אין עם מי לדבר...מישהו מכיר מומחה לצורך חוות דעת מקצועית?

naihauz

New member
בית משפט לתביעות קטנות

בית משפט לתביעות קטנות
זה הליך יחסית פשוט שבו הבנק יאלץ להסביר כל מערכת מסר רצינית תוכל לתת לך את הגבוה היומי תראה את זה לשופט זה יהיה די פשוט

udi1971

New member
מדובר על סכום מעבר לתביעות קטנות

בית משפט לתביעות קטנות
זה הליך יחסית פשוט שבו הבנק יאלץ להסביר כל מערכת מסר רצינית תוכל לתת לך את הגבוה היומי תראה את זה לשופט זה יהיה די פשוט
מדובר על סכום מעבר לתביעות קטנות

בהחלט יש מומחה, מקצוען אמיתי!

בהחלט יש מומחה, מקצוען אמיתי!
איש השקים! אבל לצערנו כבר לא רואים אותו כאן לאחרונה, בגלל כמה אנשים קטנטנים...

מצב
הנושא נעול.
למעלה