"מכירת" כסף בפייפל

afarsekim

New member
"מכירת" כסף בפייפל

שלום איפה אפשר למצוא אנשים שרוצים "לקנות" כסף של פייפל תמורת תשלום במזומן או העברה בנקאית (בתוספת עמלה כמובן)?

afarsekim

New member
מה הקשר?

מה בדיוק לא חוקי בזה? אולי לא הבנת אותי, יש לי כסף בפייפאל, ואין לי דרך לפדות אותו, אז אני רוצה "למכור" אותו למישהו בתמורה לכסף "אמיתי".

tomerol

New member
מה הקשר?? זאת נקראת הלבנת כספים, זה הקשר.

וחוץ מזה, איזו סיבה יש למישהו לקנות כסף עם עמלות? זה עולה דולר וחצי לאשרר כרטיס אשראי.

זו לא הלבנת כספים...

אפשר לעשות זאת עם חשבונית מס כשירות...אני לא ממליץ לאף אחד (משני הצדדים) לעשות את זה...פשוט תפתח חשבון בבנק או ב-etrade

blackmore1

New member
לא הלבנת כספים

חברה זה ממש לא הלבנת כספים זה סה"כ פריטה של כסף. זה כמו שאני ילך למכולת אם שטר של 100 ויבקש לפרוט פעמיים 50 אז לפי ההגיון של חלק מהאנשים פה ביצעתי הלבנת כספים? לפי מה שאני יודע הלבנת כספים זה מלחמה כלכלית נגד אירגוני פשע ואירגוני טרור. כול אירגוני הפשע מכניסים כסף מפשע את הכסף הם לא יכולים להפקיד בבנק או לרכוש דירה או כול רכוש יקר כי אז יכולים להגיע אליהם רשויות החוק ולשאול למקור הכסף. אם הבנאדם שקנה לדוגמא דירה לא יכול להוכיח שהוא הרוויח את הכסף בצורה חוקית ניתן להחרים ולתבוע את אותו אדם בהלבנת הון (רשויות החוק חייבות מצד שני להוכיח שהכסף הושג בדרכים לא חוקיות ) מוכר באיבי לדוגמא מכניס כסף בצורה חוקית לחלוטין שניתנת להוכחה. אז אין מה לדאוג מלפרוט כספים מחשבונות פיפאל. ( אתם נותנים כסף חוקי ומקבלים כסף חוקי ). מקווה שעזרתי.

jrcjrc

New member
GOOD LUCK

איך בדיוק תתן לו את הכסף? תשלח לו לחשבון שלו נכון? יש עמלות קבלת כסף נכון? יש עמלה למי שקיבל להביא את זה לארץ נכון? בקיצור זה לא שאתה מעביר 100$ והצד השני מקבל 100$ הוא מקבל הרבה פחות ואין בכלל ויכוח זה לא חוקי נקודה. זה לא פריטה של כסף זה העלמת הכנסות מפיפל לרשויות המס בארץ או בחו"ל מחר יבוא מישהוא מהרשות הפלסטינית וימכור לך כסף בפיפל תמורת תשלום מזומן זה ניראה טוב?

למה החלטת שזה העלמת מס?

חשבת שאולי שני הצדדים מדווחים? כמו שאמרתי, אם עושים את זה עם חשבונית מס זה חוקי לחלוטין, לא מומלץ אבל חוקי...

ZeRadio

New member
מדובר בהלבנת חד משמעי

תהליך הדיווח הרבה יותר מורכב ואיננו מסתיים בהוצאת חשבונית

תסביר את עצמך...

ברור שגם הצד השני צריך לדווח על ההכנסה, אבל למה זה הלבנה? הרי שאם שני הצדדים מדווחים אין פה הלבנה...

ZeRadio

New member
מה שאתה עושה הלכה למעשה

זה מסחר במט"ח ומסחר במט"ח מצריך רשיון ממשרד האוצר (וכרוך בתשלום אגרה לא מבוטלת) כמו כן יש לנהל רישום מיוחד ע"מ שניתן יהיה לראות את מסלולה המלא של כל טרנסאקציה החל מהעברת הכסף מחשבון הפייפאל של הלקוח ועד שהוא קיבל את הכסף חזרה בארץ

Simba2000

New member
שטויות, גם לעבור באדום זו עבירה !!!

מישהו שעושה העברה בנקאית של 100$ לחשבון הבנק האמריקאי שלי, לא מצריך שום דיווח לאף אחד, כמו שאף צעיר לא מדווח למס הכנסה על כסף שהוא עושה ממכירת תמונות במזרח. אז תפסיקו להיות פתאום גאוני הדור.

ZeRadio

New member
אתה בסדר,העולם דפוק

ד"א ריבוי סימני קריאה לא הופך אותך לצודק 1.אף אחד לא דיבר על העברה חד פעמית של 100 דולר (למרות שאם היית אזרח אמריקאי יש סיכוי סביר שאפילו לא היית מעז לכתוב את זה בפורום,לא כל שכן לבצע את זה) 2.מי שעובד במזרח לא אמור לדווח על הכנסותיו בכל מקרה - אבל את זה בטוח ידעת

Simba2000

New member
חכמולוג גדול אתה.

1. תקרא את ההודעה הראשונה באשכול שוב, הבחור לא כתב שהוא הולך לעשות את זה בצורה מסחרית !!! 2. אז מה כל הסיפור של דיווח ובלה בלה בלה.......... ? אם הבחור מעביר ל- Paypal שלי 500$, והחשבון הבנק שלי הוא בארה"ב, את אף אחד פה בארץ זה לא צריך לעניין. ואגב, אני מחזיק גם באזרחות אמריקאית, ואני עדיין מעיז לרשום פה מה שבא לי. מה דעתך על זה ?

afarsekim

New member
האם ניתן למשוך כסף לשבון בנק ישראלי?

האם קיימת דרך פשוטה למשוך את הכסף שלי בפייפאל לכרטיס אשראי או חשבון בנק ישראלי? תודה

nakio

New member
אתה יכול להמיר כסף מפייפאל אצלי בעמלה של 8%

תקשר אליי 0547248019

למעלה