אני בורודה
W Wolfinix New member 20/6/14 #18 יש "משחק" נוסף במבצע של הקייץ שמבוסס על ניקוד שמתקבל ע"י השלמת BADGES של חברי קבוצה. כאשר הקבוצה שאתה משוייך אליה נבחרת בצורה רנדומאלית ברגע שאתה לוחץ על "GET STARTED" שנמצא בדף שאליו אתה מגיע מלחיצה על הציור של המפה בדף המבצעים הראשי
יש "משחק" נוסף במבצע של הקייץ שמבוסס על ניקוד שמתקבל ע"י השלמת BADGES של חברי קבוצה. כאשר הקבוצה שאתה משוייך אליה נבחרת בצורה רנדומאלית ברגע שאתה לוחץ על "GET STARTED" שנמצא בדף שאליו אתה מגיע מלחיצה על הציור של המפה בדף המבצעים הראשי
D DDN New member 20/6/14 #23 אני מכרתי מסטים שראיתי שאני רחוק וקניתי במקומם כדי להשלים רק אחרי זה הבנתי שהייתי צריך לעשות את זה ביום שהקבוצה שלי מובילה. . .
אני מכרתי מסטים שראיתי שאני רחוק וקניתי במקומם כדי להשלים רק אחרי זה הבנתי שהייתי צריך לעשות את זה ביום שהקבוצה שלי מובילה. . .
W Wolfinix New member 20/6/14 #24 אני בדרך כלל נגד כל הקלפים הללו...אבל הפעם בשביל הסיכוי ל 3 משחקים...בכל אופן חבר עזר לי עם חסרים (החלפנו 3) עכשיו חסרים לי רק 2 קלפים בשביל BADGE של LEFT FOR DEAD
אני בדרך כלל נגד כל הקלפים הללו...אבל הפעם בשביל הסיכוי ל 3 משחקים...בכל אופן חבר עזר לי עם חסרים (החלפנו 3) עכשיו חסרים לי רק 2 קלפים בשביל BADGE של LEFT FOR DEAD
D DDN New member 21/6/14 #28 הקבוצה הסגולה ניצחה ביום הראשון 30 מחבריה זכו בשלושה משחקים מהרשימות שלהם גם עכשיו, בתחילת היום השני, הקבוצה הורודה שלי באמצע, ולי אין הרבה איך לתרום עכשיו
הקבוצה הסגולה ניצחה ביום הראשון 30 מחבריה זכו בשלושה משחקים מהרשימות שלהם גם עכשיו, בתחילת היום השני, הקבוצה הורודה שלי באמצע, ולי אין הרבה איך לתרום עכשיו
D DDN New member 21/6/14 #33 זה לא פייר הסגולה והאדומה רצות ראש בראש, והחבר'ה בשאר הקבוצות (גם בורודה שאני שייך אליה) אדישים. . .
I Ihavenonick New member 24/6/14 #54 ל-DDN על השרשור אני עכשיו בעיצומו של חופשה ארוכה בחו״ל, ומידי פעם אהיה פה בשביל להסתכל ולהנות מהמתרחש. אם תוכלו, אז אנא עיזרו ל-DDN לתחזק את השרשור כך שהאחרים לא יפספסו את המבצעים ושיהיה תיעוד של מה שהיה. ושוב תודה לך DDN
ל-DDN על השרשור אני עכשיו בעיצומו של חופשה ארוכה בחו״ל, ומידי פעם אהיה פה בשביל להסתכל ולהנות מהמתרחש. אם תוכלו, אז אנא עיזרו ל-DDN לתחזק את השרשור כך שהאחרים לא יפספסו את המבצעים ושיהיה תיעוד של מה שהיה. ושוב תודה לך DDN
A ashkeloni New member 24/6/14 #55 הגיע הזמן שיהיה לי את borderlands 2 10 דולר בשביל game of the year edition, שווה לחלוטין
I Ihavenonick New member 25/6/14 #57 זה בדיוק מתאר את מה שקורה http://www.dorkly.com/post/64641/the-true-purpose-of-steam-sales