מכירת דירה-בבקשה עזרה

BAHMAL

New member
מכירת דירה-בבקשה עזרה

נומרולוג אמר לי לפנות לייעוץ בפאנג שווי- יש לי דירה שאני מתה למכור אותה וע"פ הנומרולוג פספסתי את המכירה לפני 2 שנים , האם יש דברים בגו? אבקש לדעת מה עליי לעשות?אני חייבת למכור את הדירה? אשמח לתגובה מכל המבינים בדבר תודה מראש

יש כל מיני אסכולות בפאנג שוי

שאחת מהן עוסקת בנומרולוגיה. אני רוצה לשאול אותך משהו, אם הלכת לנומרולוג והוא אמר משהו... את שואלת אותי אם יש דברים בגו? אם אני אומר משהו, תשאלי מישהו אחר אם יש דברים בגו? או את שואל האם את חייבת למכור אותה? או שיש שם סימן שאלה במקרה... תראי, לגבי מכירת דירה אני יכולה להגיד לך הרבה דברים אבל לפני כן... הייתי רוצה לדעת כמה זמן את כבר רוצה למכור אותה? מה עשית כדי למכור אותה? מה גודלה/צורתה? אם אפשר להלעלות שירטוט זה יעזור. האם את מתגוררת בדירה? אם לא, אז מי כן מתגורר בה? מה הסיבה למכירתה ועוד... זו ההתחלה. עני על שאלות אלה כדי שנוכל להתקדם.

BAHMAL

New member
מכירת דירה

תודה על תגובה מהירה, אני לא גרה בדירה שמנסה למכור אותה מזה כ3 שנים, הדירה ריקה כבר שנה וחצי,אני היום מאוד רוצה למכור את הדירה ולא מצליח לי,באים לראות ולא לוקחים אותה ומספר פעמים בוטלה מכירה ברגע אחרון. מה שקרה זה שרכשתי דירה אחרת שאני גרה בה היום ובגלל שלא הצלחתי למכור את הישנה לקחתי משכנתא שמאוד מכבידה עליי. כמובן אני מפרסמת מודעה כ2 שנים ללא הפסקה, פניתי לכל המתווכים באזור שאלתי שאלה בפורום של נומרלוג ואמר שפספסתי את המכירה לפני שנתיים ,וזה נכון ועוד אמר לי לפנות לפאנג שוי, לא מבינה בדברים האלה לכן אשמח לעזרה בבקשה.

או קיי, וסילחי לי שאני פונה לכיוון

קצת שונה... מה הסיבות שאת שומעת שבגללן לא ממשיכים את העיסקה איתך? מה האנשים/מתווכים/אלה שסיכמו איתך וביטלו....מה הם אומרים?מדוע זה קורה? מה גרם להם לא לקנות? מה מצב החלונות בבית שבו את מתגוררת? האם ניקית חלונות בבית שאותו את מבקשת למכור?

nb55

New member
ציינתי שלא גרים בדירה

אני לא יודעת למה מבטלים עסקאות.הרבה באים רואים והולכים,אני בעצמי לא מבינה למה?

אם את לא מבינה למה...

האם את שואלת למה? לא משנה אם גרים או לא בדירה, ראיתי שציינת זאת...אבל... עשי את מה שאמרתי לגבי החלונות. זה עשוי לעזור לך להבין עוד כמה דברים. אמרת שהיו כאלה שלא באו ראו והלכו אלא רצו ללכת עוד צעדי קדימה נכון? מה היתה הסיבה, שהם אמרו, שבגללה הם נסוגים?

למעלה