מכירת בית - WEESP

Flinder

New member
מכירת בית - WEESP

הי לכם, שמי טל. ויש לי בן זוג הולנדי. אז אני בארץ. והוא עדיין שם.. סיפור ההיכרות שלנו ארוך מאוד, מסובך מאוד - אבל מקסים לחלוטין. טלנובלה. בהזדמנות קרובה אשמח לשתף אתכם ב- מה זאת אהבה...
בכל אופן - אני פונה אליכם - למי מכם שבהולנד - או שיש לו מכרים וקשרים ועניינים אחרים שם. על מנת שבן הזוג שלי יוכל להגיע לארץ, אלי... ולבתו התינוקת (!).
הוא צריך למכור את הבית שלו. הבית שלו מקסים לחלוטין - במרכזה של העיר WEESP. מי שלא מכיר - זה משהו כמו רבע שעה ברכבת מאמסטרדם. עיר מקסימה. וגם בן הזוג שלי שאני רוצה שכבר יגיע....
למי מכם שמעוניין - אנא צרו איתי קשר ואעביר אליכם פרטים של סוכנת הנדל"ן שלו. הבית ממוקם מעל חנות קטנה - kruidvat. זה ברחוב מרכזי בעיר וליד כנסיה קטנה ובה קרוסלה מתנגנת. יש המון חנויות באיזור, יש מסעדות, סופר מרקט, DIY, מספרה בקיצור - הכל. והכל באיזור של הבית והרחובות שצמודים לו. זה ממש במרכז. והעיר לא גדולה - כך שזה אפילו לא רועש כמו שניתן אולי לחשוש. דווקא שקט לגמרי. ונעים. יש אגם ותעלה (נו -תעלה של הולנד - זה גדול.) ויש ברווזים שמאכילים אותם. לבית שתי קומות - למטה סלון, פינת אוכל, מטבח קטן ושירותי אורחים. יש חלון ענק שנפתח לרחוב וכשיש תהלוכות ואירועים - כולם מתאספים אצלו ופותחים את החלון כדי לשבת במקום הכי טוב שיש לצפייה על הקרנבלים..
יש שם חדר שינה מרווח מאוד עם ארון קיר, חדר שינה נוסף ומרווח - לשני החדרים תקרה גבוהה וחלונות גבוהים נפתחים. בכלל - הקומה השניה גבוהה בגלל תקרה משולשת של 4 מטר. זה מקסים לגמרי. יש חדר אמבטיה, חדר שירות, יציאה לגג. המטבח והאמבטיה מצויידים בכלים החדישים ביותר שיש ומושקעים מאוד. הוא עבר לשם לפני ארבע שנים וקנה את הציוד הכי טוב שהיה. יש אפשרות לבניה של חדר נוסף ויש מחסן ליד הבית. ויש רק שכן אחד (זוג נחמד). בקיצור - מקום חמוד ויפה ו - gezellig (מקווה שאייתתי נכון... ). מי שעובד באמסטרדם ולא רוצה לגור בה - זה פתרון מצויין כי הבית במרקח חמש דקות הליכה מתחנת הרכבת ולהגיע למרכזית של אמסטרדם זה בערך רבע שעה. אם יש לכם מכרים וחברים שמחפשים לקנות בית במחיר מציאה ממש - זה שווה. כי המחיר שהוא מבקש הוא נמוך בהרבה מהמחיר הריאלי - וכל זה - רק כי הוא רוצה למכור מהר ולהגיע לפה. אנחנו לא מחפשים למכור במחיר הגבוה ביותר שאפשר (רק לצורך ההשוואה - אחד הבתים הצמודים לו מנסה למכור עכשיו גם בערך ב- 20% יותר). כל מה שאנחנו מבקשים - זה למכור מהר במחיר משכנע.. אז אם אתם יודעים על מישהו שמחפש - העבירו לו ונמשיך משם. ותודה! מקווה לכתוב בקרוב ולעדכן על התפתחויות..
ושוב תודה.

sheepii

New member
שיהיה לכם המון בהצלחה../images/Emo140.gif

אני יעביר את הפרטים שלך למכרה שמחשפת בית באיזור
בכל אופן המון המון בהצלחה

מלפפiן

New member
שלום טל וברוכה הבאה, אני לא יודעת אם

שקלתם אופציות אחרות, אבל המצב כרגע בהולנד בשוק הנדל"ן הוא קשה מאד, וכמעט בלתי אפשרי למכור עכשיו, גם במחירים נמוכים מהמחיר הריאלי (למרות שתמיד יש יוצאים מן הכלל...), בכל מקרה, יש הרבה אנשים שמוותרים זמנית על רעיון המכירה ומציאים את ביתם להשכרה, אתמול גם התפרסמה איזו כתבה פה שמחירי ההשכרות עלו ב-50%. אני לא יודעת אם זה אפשרי מבחינתכם להשכיר את הבית לתקופה מסוימת ולהציע אותו למכירה בעוד חצי שנה או שנה, אבל זה מהתיאור של הבית הוא נשמע בהחלט כמו אובייקט מושלם להשכרה (מרכז העיר, רחוב ראשי, קרוב לאמסטרדם) כך שלא נראה לי שתהיה לכם בעיה למצוא שוכרים. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ומחכים לשמוע התפתחויות

Flinder

New member
תודה למגיבים בינתיים

חשבנו על השכרה אבל שמענו גם שהחוקים שם כל כך מייטיבים עם שוכרים שיהיה לנו קשה להוציא אותו או להשכיר בכפוף לשכירות. וכמובן שזה מאוד קשה לנהל השכרה של בית מרחוק. אבל כן. חושבים על זה. אני מנסה להעלות תמונה של הבית מבחוץ לטובת המעוניינים..
ותודה!!

Flinder

New member
היי

אוהו זה ממש ארוך. אבל אני אעשה את זה. אני צריכה להכין מכתב למשרד הפנים על זה ממילא... אז בקרוב ארשום משהו ואפרסם..
עכשיו אני יודעת גם מה זה hagelslag שרשום לך בסוף ההודעות..
ונוסעת לבקר שם עכשיו, לסופ"ש קצרצר... מתגעגעת....

למעלה