מכירת ביטים מישהו כאן מוכר ביטים? מה המחיר?
S SlyStone New member 1/5/05 #3 למה אתה רוצה לקנות ביטים??? תמצא לך פרטנר שיעשה לך ביטים... אם אתה מראשון (או באזור), אני אעשה בכיף... דווקא מתאים לי.
למה אתה רוצה לקנות ביטים??? תמצא לך פרטנר שיעשה לך ביטים... אם אתה מראשון (או באזור), אני אעשה בכיף... דווקא מתאים לי.
S SlyStone New member 2/5/05 #6 אתה "נייד"? אם כן, לא אכפת לי שתבוא, תשמע, תתרשם ותגיד מה נראה לך... שלח לי הודעות פרטיות אם יש מצב למשהו.
אתה "נייד"? אם כן, לא אכפת לי שתבוא, תשמע, תתרשם ותגיד מה נראה לך... שלח לי הודעות פרטיות אם יש מצב למשהו.
S SlyStone New member 3/5/05 #13 אתם ממש לא ברורים... אני לא מבין מה אתם רוצים... אתם צוחקים עליי? צוחקים איתי? בדיחה פרטית?
G GallaxY New member 3/5/05 #15 חחחחח תירגע אנחנו סתם מפטפטים ../images/Emo3.gif לא צוחקים עליך חס וחלילה, אני ציינתי עובדה שאנחנו גרים בראשון.. חחח הוא סתם תקע את הביטים בלי קשר... מה אתה לא מכיר את קונדרה? חח הוא הכי לא קשור בארץ
חחחחח תירגע אנחנו סתם מפטפטים ../images/Emo3.gif לא צוחקים עליך חס וחלילה, אני ציינתי עובדה שאנחנו גרים בראשון.. חחח הוא סתם תקע את הביטים בלי קשר... מה אתה לא מכיר את קונדרה? חח הוא הכי לא קשור בארץ