מכירת אתר היידפארק

e-magine

New member
מכירת אתר היידפארק

בימים האחרונים פורסמו מספר כתבות בדבר מכירת אתר הפורומים החפשיים היידפארק לחברה בעלת אתר חבר'ה ונתתי קישור לאחת הכתבות בניוזלטר השני שלי בבלוג שלי. בשולי הקישור, ציינתי בלגלוג מה: ,אז מי אמר שאי אפשר לעשות כסף מפורומים?" לפניכם הכתבה בנענע. אז מצד אחד, הכתב טוען שהמכירה נעשתה בגלל קשיים כלכליים ומצד שני, הבעלים של היידפארק טוען שהוא יכול היה להמשיך לתפעל את האתר, אך הוא חשב שמגיע לגולשים יותר. אינני יודע מי מהשניים דייק. איך אתם מתייחסים לעניין? 1. האם אתם רואים כדבר מבורך רכישת אתרים "עצמאיים" כגון ישראבלוג והידד פארק ע"י חברות אינטרנט גדולות? 2. האם האתרים הנרכשים שמתמחים במתן במה חפשית לתכני הגולשים, בפורומים ובבלוגים, ממשיכים או ימשיכו לתפקד באותה מתכונת, האם הבעלויות החדשות היותר "ממסדיות" עליהם תורמות לגולשים, או שאתרים אלה הופכים ליותר מוגבלים, פחות חפשיים ברוחם ויותר מסחריים?

Guy K

New member
לדעתי הקנייה של ישראבלוג עשתה לו רע

ישראבלוג היה אתר חינני לאללה - ומהרגע שנרכש ע"י נענע, הפך להיות אתר מסחרי לכל דבר. אם עד אז, הוא הוביל על הבלוגים של תפוז מבחינה תדמיתית, בתור "המקום האמיתי לבלוגים", הקניה ע"י נענע הפכה אותו לעוד אתר בלוגים רגיל. לדעתי זו גם הסיבה שהבלוגים של תפוז כל כך גדלו בזמן האחרון.

e-magine

New member
אין לי כלים להעריך

איזה אתר בלוגים יותר מצליח יותר, אני לא יודע כמה בלוגים יש בכל אחד, כמה כניסות ביום, כמה פתיחות וכמה רשומות ביום. אני חושב שישראבלוג עדיין עולה בנוחות וגמישות המששק בעוד לתפוז יש פיצרים יחודיים, יש יותר אינטגרציה בכלל השרותים של תפוז ויש פיצ'רים יחודיים. כמו כן, עמוד הבלוגים של תפוז ועמודי הקטגוריות לדעתי יותר טובים מאשר עמוד הבית של ישראבלוג. מעבר לכך, אני מסכים איתך שהרכישה של ישראבלוג ע"י נענע גרמה לאתר לאופי יותר מסחרי משהיה קודם.

JaneLame

New member
לגבי היידפארק.

האתר היה איטי פחד ברוב שעות היממה. איטי עד בלתי-שמיש אפילו. מאז ההשתלטות של "חבר'ה" הוא עובד בקצב סביר.

למעלה