מכירת איגביני

מכירת איגביני

אני ממש לא מבין את שחר למה הוא החליט למכור עכשיו את יעקובו זה ממש דבילי!! דרבי הציעו עליו רק 5 מיליון דולר ושחר יכול להשיג הרבה יותר. כל מה שהוא צריך לעשות זה לחכות למונדיאל, לקוות שאיגבני יראה מה הוא שווה ,יתן בראש לאנגליה ארגנטינה ושוודיה ושחר יקבל עליו לפחות פי שתיים. ככה הוא יוכל לקצץ הרבה פחות ואפילו להשאיר אותו ברווח. הלוואי ושחר היה קורא את זה ומקשיב לי וכולם היו מרוויחים. תגובות יתקבלו בברכה

נכון

אבל אל תשכח שבפועל איגביני עדיין לא נמכר והמכיר שלועולה עם הזמן אז לך תדע אוליי זה התוכניות של שחר

ט י ש

New member
עדיף 5 מיליון ביד, מ 10 על העץ

יעקובו גרם להרבה דפיקות לב לשחר. יש מי שנותן עליו עכשיו 5 מיליון. שחר לוקח את ההזדמנות. לכו תדעו מה יקרה אחרי המונדיאל.

בי בול

New member
מר "ילד של אמא".....

תאמין לי שיעקב שחר מבין בעסקים (שזה תחומו המקצועי שבזכותו הוא מיליונר....) קצת יותר ממך, ואם הוא חושב שעדיף לו למכור את אייגביני עכשיו ולא אחרי המונדיאל, תאמין לי שהוא יודע מה שהוא עושה, ואתה האחרון שיכול ללמד אותו. זה באופן עקרוני, רק שתבין את הנקודה. באופן מעשי, העובדה המוצקה היא ששחר בכלל לא מתכוון למכור את יעקובו לפני המונדיאל. בכלל בכלל לא. זו שטות גמורה לעשות דבר כזה, והוא ממש לא יעשה דבר כזה. כל הזמן מדובר בתקשורת שמחירו של יעקובו יעלה אחרי המונדיאל, וששחר מתכוון באמת לחכות לסיומו של המונדיאל ורק אז הוא ימכור אותו. מה שאמרת, שכביכול שחר מתכוון למכור אותו לפני המונדיאל בכלל, זו שטות גמורה שמצוצה מהאצבע, ואין לה שום ביסוס. מכסימום חלמת את זה.

הוכחה

כנראה שאתם לא קוראים מעריב כי ביום שלישי(אם אני לא טועה) בכותרת די גדולה היה כתוב ששחר הגיע לסיכום עקרוני עם ג´ון גרגורי מאמן דרבי קאונטי למכירתו של איגביני ב5 מיליון דולר ושבקרוב צפויה חתימה רשמית. יכול להיות שמעריב המציאו אבל אני בטוח לא המצאתי את זה.

בי בול

New member
סילוף הוכחה

כנראה שאת לא קוראת "ידעות" (שהוא ד"א עיתון הרבה יותר אמין מ"מעריב"), כי היום (יום חמישי) היה כתוב שמכבי חיפה תוכל לחזור בה מההסכם עם דרבי אם יתברר לאחר המונדיאל שיש הצעות טובות יותר מקבוצות אחרות באירופה, קאפיש? זה אומר, שלמרות ההסכם הזה עם דרבי, אם לאחר המונדיאל תבוא הצעה נניח ממנצ´סטר יונייטד של קניית יעקובו ב-10 מיליון דולר, שחר יוכל לזרוק את ההסכם עם דרבי לפח, למכור את יעקובו למנצ´סטר (או לכל קבוצה אחרת שתציע מחיר גבוה מחמישה מיליון דולר) ולהנהלת דרבי לא יהיה דבר שהם יוכלו לעשות בנידון, חוץ מלאכול את הלב.

כתבה במעריב

היום במעריב כתוב שכנראה איגביני יעבור לדרבי בתמורה ל 4-5 מיליון דולר והסיכוי היחיד שזה לא יהיה כך זה שהם לא יספיקו לחתום על החוזה עד המונדיאל ואז אם איגביני יהיה טוב אז אולי קבוצות אחרות ירצו לקנות אותו אבל כמעט בטוח שעוד לפני המונדיאל בוא ימכר לדרבי קאונטי

בי בול

New member
75% מהמדינה קוראים "ידיעות"

אז דחוף ת´כתבה שלך אתה יודע לאיפה.....

למעלה