מכירים?

antidot

New member
../images/Emo45.gif

הבאת את הלינק בזמן. לא ממש מדייק במיפוי הטופולוגיה (למרות שבמקרה הספציפי זה חוסר טופולוגיה - מי שהצליח להרכיב את הרשת שאני עובד עליה כרגע, מגיע לו $%^$%^^%$#^$), אבל בשביל לקבל תמונה כללית אחלה כלי.

ShayP

New member
2 שאלות על התוכנה הזו

הורדתי, והיא נראית מצוין. 1. האם היא חינמית לחלוטין? 2. אחרי שאני מפעיל את הסריקה ומקבל את המפה של הרשת, איך אני מונע מהתוכנה להריץ כל הזמן את הפינגים בשביל לבדוק שהכל חיי וקיים?? אני ממש לא מצליח. אם תשים סניפר, תראה שהתוכנה כל הזמן ממשיכה לסרוק את כולם בזמן אמת (כדי לתת לך תמונה בזמן-אמת). האפשרות היחידה להפסיק את זה היא כמובן לסגור את התוכנה או לעשות disconnect מהשרת (עצמי). אבל לא זו מטרתי, המטרה היא שכל הנתונים ישארו לפניי, אבל שהתוכנה תעשה stop ולא תמשיך לסרוק כל הזמן כבר חצי שעה אני מחפש את זה בתוכנה, ולא מוצא. אשמח לעזרה.

ShayP

New member
המצב חמור יותר משחשבתי, זהירות!

גם כשממש סגרתי את התוכנה, עדיין המשיך לרוץ הדרביס הקרוי dudes.exe והמשיכו לרוץ פינגים עצבניים על כל הרשת. רק שהרגתי את הסרביס עצמו זה הפסיק... זה תופעה לא בריאה שעלולה לגרום לנזקים, בעיקר ברשת גדולה. זהירות....

Shredingerscat

New member
חינם

החיסרון הוא שחינם זה לא מושלם, אצלי הסרביס נסגר עם התוכנה, ואני מריץ אותה רק כשצריך אז מעולם לא ניסיתי לבטל את הפינגים, אבל שווה בדיקה.

ShayP

New member
אכן, התקנתי את הביטא

בגירסה הקודמת זה לא קורה?

ShayP

New member
בדקתי, זה קורה גם בגירסה המקורית

ועדיין לא מצאתי שום דרך לעשות stop לסריקה המתמשכת... תוכנה חביבה מאוד, אבל חסרה כמה אופציות טרוויאליות למדיי, חבל.

ipaq1

New member
ממש מסוכן

אותו דבר אצלי. אחרי שסגרתי את התוכנה היא עדיין המשיכה לעשות פינג לכול הרשת בקצב מטורף.

סוקט

New member
אפשר להפעיל אותה דרך קובץ bat

שהשורה האחרונה שלו תהיה net stop ServiceName קצת oldtech אבל יעבוד

xroeeh

New member
זה רק עניין של הגדרה

לחצן Server (זה עם העיגול הירוק עליו), תיבה נפתחת ולבחור ב only when local client is running, אישור וזהו. נבדק על הבטא ואני משער שזה נכון גם לגרסה הקודמת. רועי

ShayP

New member
נכון מאוד. תודה + שאלה

קודם כל זה בהחלט נכון, תודה. תגיד, אולי הצלחת במקרה לפענח גם את האפשרות שלא יסרוק יותר מפעם אחת (אותה פעם בה אני מבקש discover??) אני לא רוצה שיסרוק כל הזמן כשהתוכנה פתוחה, אלא שיסרוק לבקשתי החד פעמית, וזהו! אפשרי?

בעז 21

New member
האם ניסית:

ללכת ל Settings ואז ל Polling ולשחק עם ההגדרה של ה probe interval אולי לנסות לרשום שם 00:00:00 ? בברכה בעז .

למעלה