מכירים?

ננה f

New member
היה לי שם מפגש מאוד מענג. המקום-ככה

או לפחות היה ככה. אבל זה היה ממש בתקופת הפתיחה.

זה מטר מביתי הצנוע

ולא הייתי שם אף פעם (מרביץ לעצמי בראש) בעצם זה לא מדוייק, הייתי שם פעם בארוחת בוקר בשבת אז אבל זה לא נחשב מבחינתי. בקיצור, פעם התלבטנו אם ללכת אבל בסוף הלכנו ל OM למי שמכיר. נראה לי שאני יעשה שם ביקור בקרוב. אגב, ביום שישי בבוקר הם פשוט מפוצצים.

ננה f

New member
"המקום" לראות ולהראות, מה? -:)

איך היה באום ואיפה הביקורת? באום עוד לא הייתי והדעות חלוקות.

OM-למען האמת גם אצלי הדעות חלוקות

יש לי פיצול אישיות בנושא. היינו שם כמה פעמים בארוחות בוקר ומאוד נהננו (יש להם אחלה שקשוקה
) ופעמיים היינו שם בערב בפעם הראשונה לא נהננו יותר מידי ומשום מה החלטנו לחזור עוד פעם. ובאמת, בפעם השניה שהיינו נהננו מאוד: אני הזמנתי פטריות ממולאות למנה ראשונה (המנה שבעיניי הכי הכי גזלה בעולם אבל אני פשוט מאוד אוהב את זה) וכמנה עיקרית הזמנתי חזה עוף מושחר ברוטב קייג'ין. נכון, לא שיא התיחכום אבל היה פשוט מצויין. אני לא זוכר מה האשה (בעל לתפארת) הזמינה אבל אני זוכר זהיא מאוד נהנתה
לדעתי המקום טיפה יקר במיוחד בהתחשב בזה שהוא תקוע בין נגריה לחנות ירקות אבל בעיקרון מקום סבבה להעביר ערב (או שישי בבוקר) בכיף. ואני עדיין לא סגור על זה שזה אום ולא או אם
אם את הולכת לשם תצעקי לי

ננה f

New member
למה לצעוק אם אפשר ללחוש?../images/Emo3.gif

אם אצעק תבואו לשתות איתי, אתה והבעל?

מיצמיצ69

New member
ננה, המפגשים המענגים שלך..

במקומות האינטימיים שלך (ע"ע קרמל??) מתחילים לסקרן אותי..........

מיצמיצ69

New member
את צודקת,

הכל ממוחי הקודח אני מבקשת ממך להפסיק לכתוב על מפגשים מענגים במקומות אנטימיים !! זה מדיח אותי מדרך הישר !! סתאמממממממממ זה פשוט מוציא אותי מריכוז עאלק מרוכזת

ננה f

New member
נו.. אז. המסע הזה לגיטימי

ודרך הישר עוברת בדיוק שם. תתענגי חמדתי, מפרגנת.

ננה f

New member
נפלה טעות בגיל הרשום,הכרונולוגי הוא

קצת יותר. אתה יודע גיל זה דבר מאוד יחסי. מאוד...

cookie13

New member
הייתי כמה וכמה פעמים

בתור הבייבי שלי, שעליו יש לי ממש רגשות אמהיות עזות, ביקרתי שם כמה וכמה פעמים, בבוקר, בצהריים ובערב. ביסטרו נעים, אבל לא תמצא שם פלאי היצירה הקולינאריות. חגגנו שם אירוע קטן משפחתי, ומאז כולם שואלים מתי חוזרים לשם. הם נהנו מאוד, אני הייתי באותו יום די נטולת רעב אז התנעגתי על בקבוק יין אוסטרלי וקרפצ'יו (הקיק התמידי שלי) אגב, כבר הכתרתי את הסלט קיסר שלהם כהטעים ביותר שכבר טעמתי! בקורת על אותו האירוע, אתה יכול לראות כאן

גסטרו

New member
גם לנו היו שני בקורים מוצלחים שם

אנחנו אוהבים את השולחן הפנימי משמאל , רק קצת יקר בעיסקית יחסית למקומות אחרים.

לבן - הרצליה

מישהו מכיר את המקום הזה ??? נראה לי שווה ביקור וחשבתי ללכת לשם ביום נישואי הקרב ובא. (שמתם לב שאני שואל המון שאלות לאחרונה???)

meravbr

New member
היו פה כל מיני ביקורות, לא כולן

טובות... אני הבנתי שהמקום טוב לנשנוש רומנטי ואיזה מסג' למעלה בקומת המיטות, לא יותר מזה

למעלה