מכירים ..

עבודה זה דבר שבאמת עוזר אבל..

קשה למצוא עבודה.. אני מחפש כבר הרבה זמן ואני נער ככה שעוד יותר קשר למצוא עבודה
חוצמזה אני גם עושה הרבה ספורט - מתאמן במכון כושר קבוע .. אבל שם הבעיה היא שיש הרבה מוזיקה, טלויזיות וכו'.. אז לא יודע עד כמה זה עוזר לי
אבל אני רוקד סלסה וזה באמת עוזר לי.. לשכוח מהכל ולנקות קצת ת'ראש אבל גם בזה יש בעיה, מסיבות שלא כ"כ תלויות בי לא יוצא לי לרקוד הרבה כמו פעם .. (לרוב זה איך להגיע לסלסה)

ומה עם עבודה בפנאן? ישראל צריך כל ה

הזמן עזרה, בעיקר בתקופת הקיץ. מלא טופס 101 וצא לדרך. בהצלחה

עבודה בפנאן זו עבודה לא כ"כ משתלמת

יש הרבה סיבות (חלק לא כ"כ ידועות לציבור) אבל העבודה הזו לא בדיוק משתלמת מכל מיני סיבות. אבל אמא שלי מעסיקה אותי אצלה מדי פעם שצריך דיילים (לרוב היא צריכה דיילות).

משתלמת לא משתלמת מה זה משנה

העיקר קצת כסף לא יזיק לך.\, ועכשיו נפתחת העונה. לעשות 80 ש"ח ביום זה לא רע בכלל. אם תראה נכונות תוכל להגיע גם ל100 ש"ח ליום עבודה, הכל כאן פונקציה של השקעה. בתור נער מתחת לגיל 18 אין לך ניכוי מס הכנסה לכן הברוטו הוא הנטו. אתה יודע כמה נערים משוועים להצעות ואין. לדעתי כדאי לך לקחת כל מה שמציעים. בהצלחה.

זהו שהוא גם לוקח בד"כ את התלמידים

המצטיינים שלו.. אני לא בדיוק משתתף הרבה בשיעורים שלו בגלל שאני מתאמן הרבה במכון כושר וזה מספיק לי מבחינה אישית ככה שאני לא מתאמץ הרבה אצלו בשיעור.. אבל את יודעת מה.. אני אברר בכל זאת אם אני אוכל לעבוד אצלו.. כסף אף פעם לא מזיק.. ועוד במיוחד שאני בנאדם שאוהב להיות עצמאי ולא תלוי בהורים (במיוחד)

אולי תיקח גם את הבת שלי איתך../images/Emo8.gif

תלכו שניכם ותציעו לו להעביר שעורי ריקוד לילדים בקיטנה. הוא מעסיק גם מדריכי קיטנה. בעצם אפשר גם להציע את זה ללילך האחראית על הקיטנה. כמו שיש קיטנת שחייה בה אני לוקחת חלק, תמציאו קיטנת ריקודים. תתיעצו עם לילך רכזת העל, ענבל המורה למחול מודרני המורה לג'אז שכחתי את זמה, וציפי הרכזת של ביה"ס למחול. אולי יצא מה שהוא? מי יודע? גם עבודה וגם תחביב יתחברו יחד. בהצלחה מיכל

אני בדיוק מתחיל לפתח ליין של מסיבות

סלסה באזור השרון עם כמה חבר'ה מהסלסה.. מנסים לקדם את סצנת הסלסה גם באזור השרון
תוכלי לראות כבר פרסום בידיעון שיצא החודש הזה..

אתה רואה כנראה רק היתי צריכה להעיר

אותך, יא מצחיק אחד... המון בהצלחה שחקת אותה מיכל

אדישות

נו כולם היו וכולם בסרט הזה, פשוט הפיתרון הכי טוב זה לדעת להיות יותר אדישים יותר.... הזמן יעבור מהר מאוד ואתה כבר תהייה מבלי שתשים לב על מדים.... אבל עם האדישות הזמן יעבור לך יותר בסבבה, בלי מחשבות יותר מידי, בלי דאגות! הרי לא יעזור אם תחשוב אם לצחור או לא, פשוט תזרום עם מה שיש

S H U N S H U N

New member
חחחח

לא יכולת לתאר את איך אני מרגישה בצורה יותר מדויקת.... מבינה בדיוק על מה אתה מדבר. ההרגשה של החוסר אונים הזאת.... היא מכה בדרך כלל בתקופה הזאת של השנה.... בא לשנות... בא לעשות משהו לשפר את המצב... אבל אין מה כזה.. החופש הגדול רק מלחיץ כתוצאה... יהיה טוב, אל תדאג... חחח יום נעים

LadyButterFly

New member
מכירה../images/Emo9.gif

יש המון שיטות איך אפשר לצאת מהמצב הזה, אבל העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה ... תעשה קצת יותר דברים שאתה *רוצה* וקצת פחות שאתה *חייב* ואם אתה כבר שם, אז תנסה להוכיח לעצמך שמה שאתה *חייב* בצורה זו אחרת אתה גם *רוצה*
כתוב לי אם אתה צריך משהו

למעלה