שחרחר מתוק
New member
מכירים ..
מכירים את זה שלפעמים מגיעים למצב כזה שמרגישים כאילו שהולכים להתפוצץ מבחינה נפשית ואתם לא יודעים מה לעשות כי אתם יודעים שאם תצרחו המון (לדוגמא) זה עדיין לא ישתחרר.. זה מן מחסום כזה נפשי שמרגישים אבודים ושלא יודע מה לעשות.. אולי בגלל שלא יודעים בבירור ממה כל המצב הזה נובע ואיך אפשר להמשיך איתו הלאה
לא יודע איך הגעתי למצב הזה אבל לרוב, שאני בביה"ס אני מרגיש את זה מאוד חזק וזה מציק, פשוט מציק ומעיק
אולי זה בגלל הלחץ והרצון החזק של לסיים את הלימודים (20 ביוני) כמה שיותר מהר כי כבר מריחים את סיום הלימודים ואני כבר עם רגל אחת בחופש הגדול (
).. רק שהרגע הזה, של לסיים את הלימודים, מגיע יותר מדי לאט
מה אתם אומרים
לא יודע, בא לי לעשות מן סוויץ' כזה בחיים, לשנות קצת אווירה.. אני מאמין שזה אולי יכול לעזור לי. אני מפחד שהתחושה הזאת תמשיך איתי גם בשנת הלימודים הבאה ואז אהיה בבעיה. אני מרגיש שהחופש הגדול לא בדיוק הולך להספיק לי ושאני צריך יותר מיזה. *סתם רציתי לשתף אותכם, כל עצה, דיעה , הערה, הארה וכו'.. תתקבל בברכה
מכירים את זה שלפעמים מגיעים למצב כזה שמרגישים כאילו שהולכים להתפוצץ מבחינה נפשית ואתם לא יודעים מה לעשות כי אתם יודעים שאם תצרחו המון (לדוגמא) זה עדיין לא ישתחרר.. זה מן מחסום כזה נפשי שמרגישים אבודים ושלא יודע מה לעשות.. אולי בגלל שלא יודעים בבירור ממה כל המצב הזה נובע ואיך אפשר להמשיך איתו הלאה