מכירים?

mikledet

New member
כניראה

שאני לא מצויי בסלנג... איזו דעה אמור להביע 472?

Jemand

New member
well,

in the international "slang" lexicon, 472 stand for - self improvmence is masturbation, but self destruction....

Sparker

New member
מכיר... אבל משעשע כל פעם...

למרות שבינינו, לא צריך הרבה בשביל שאני אצחק בקולי קולות... ראיתי היום סימפסונס ופשוט נשפכתי... נו טוב... ככה זה פרייה. והיום בלילה לא יצאתי. למרות שהלילה עדיין פה. היום בלילה לא יוצאתי? אוף... עוד זמן שחסר לי פתאום בעברית... בכל מקרה, אם היינו מחר, הייתי אומר שאתמול בלילה לא יצאתי. איך אין לך בושה לא לצאת ללילה האחרון והכי סוער של הפרייה? פשוט כי הלך לי הסטרטר (וחוץ מזה יש לי קוץ ברגל). הכבד שלי הודיע שעוד משקה אחד והוא פורש... בכל מקרה, אפילו אני כבר לא מאמין לשטויות שאני כותב. לילה טוב אירופה
(מחר יש לי דייט
, בגלל זה לא יצאתי היום...
)

Sparker

New member
../images/Emo67.gif זה אמור להיות "הלכו לי הברקס

ים"
אבל אז זה לא מתאים לקונטקסט שלי... כי אם הולכים לי הברקסים אז אני לא מפסיק לשתות לא?

יווו

סימפסון....אני הכי אוהבת שמארג' עם הקול הצרוד שלה אומרת... חומררררררררררררר במקום הומר... ואי הייתי מכורה לזה כל יום בצהריים..נראה לי בשלוש באנטנה טרס...או שאולי אני טועה...לא זוכרת כבר...יאאאאאאא בא לי לראות גם...

Sparker

New member
את נורמלית../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

סימפסונס מדובבים
אין לך לב?? |אייקון שלי פורץ בבכי...| סימפסונס רואים בפוקס בלווין באנגליזית טהורה. היישר מספרינגפילד, *******.

חחחחחחחחחח...

זה כל היופי...לשמוע אותה אומרת חחחווממממררררר באנגלית יש לי בישראל...! צא כבר לפפפרריייהההההההההה....(אייקון של קנאה גדולה) חחח...

למעלה