לכל=יש
S somewoman New member 11/7/13 #1 מכירים את הערבים האלה.. שמשהו עצוב עוטף אותם.. שמשהו בפנים מרגיש שבור.. חסר.. והמוזיקה המתנגנת מכווצת עוד קצת את הלב.. ועדיין נמשיך לשמוע אותה שוב ושוב? מכירים את זה? תנו לי עוד כמה שירים שיגרמו לי לדמוע.. זה ערב שכזה...
מכירים את הערבים האלה.. שמשהו עצוב עוטף אותם.. שמשהו בפנים מרגיש שבור.. חסר.. והמוזיקה המתנגנת מכווצת עוד קצת את הלב.. ועדיין נמשיך לשמוע אותה שוב ושוב? מכירים את זה? תנו לי עוד כמה שירים שיגרמו לי לדמוע.. זה ערב שכזה...
K KUK NICK New member 11/7/13 #2 אני אספר לך סוד את מרגישה את זה בגלל 9 באב. וזה בגלל שאת נשמה גדולה וטובה שדורשת את המציאות היותר שלמה בעולם.
אני אספר לך סוד את מרגישה את זה בגלל 9 באב. וזה בגלל שאת נשמה גדולה וטובה שדורשת את המציאות היותר שלמה בעולם.
K KUK NICK New member 11/7/13 #8 זה בגלל שאני מקנא לא שמעתי מוסיקה כבר שבועיים ואני מתגעגע.. נשאר עוד 5 ימים. בטח בעוד 5 ימים אני ארגיש כאילו אישתי סיימה את נידתה ומרוב אושר אני אקפוץ על מיטה חסר סבלנות עד שהראש לי יתקע במנורה ואז אני לא יהיה כשיר לביצוע המצווה.
זה בגלל שאני מקנא לא שמעתי מוסיקה כבר שבועיים ואני מתגעגע.. נשאר עוד 5 ימים. בטח בעוד 5 ימים אני ארגיש כאילו אישתי סיימה את נידתה ומרוב אושר אני אקפוץ על מיטה חסר סבלנות עד שהראש לי יתקע במנורה ואז אני לא יהיה כשיר לביצוע המצווה.
S shayCn New member 11/7/13 #7 ריקנות מלנכולית http://www.youtube.com/watch?v=t_3P4lPtcZI crushed like a bug in the ground.. חח
כ כייף לי New member 11/7/13 #16 יש ימים גם כאלה... פשוט לתת לזה לעבור קבלי לעידוד רוצה גלידה? בזוקה? רבע לשבע?