מכירים Liquid Tension Experiment?

yoni162

New member
מכירים Liquid Tension Experiment?

כן? יופי יש עוד הרכבים בסגנון (אינסטרומנטלי כמובן)?

Alexi Laiho

New member
מממ

explorers club משהו חביב ביותר .. לא אינסטרומנטלי אבל בסגנון .. עם הנגנים פטרוצ´י - דרים ג´יימס מרפי - (גיטרות) טסטמנט , דת´ , אורביטוארי טרי בוזיו - זאפה , ואי בילי שינן דרק שריניאן - דרים דיסי קופר - רואיל האנט לברי - דרים הקלידן של דליס דילמה והאחים גרדנר - מגלן סטיב האווי הקיצר הרכב מרשים עשה שירים ארוכים ומעניינים .. פרוגרסיב מטאל חביב

Zed off

New member
מממ...

אין יותר מידי אבל יש קצת...תנסה את - Bozzio\Levin\Stevens(כמו שאתה שם לב טוני לווין מliquid וקרימזון מנגן שם) treasure land Choi Il Min אם אתה רוצה אני יכול לתת לך גיטריסטים שמנגנים פרוגרסיב(שזה בערך אותו דבר...) רק תגיד...

Zed off

New member
חחח...נשבע לכם שהתחלתי לכתוב את

ההודעה שלי עוד לפני שראיתי את ההודעה של alexi...

ed547

New member
תנסה גם את transatlantic

שזה עם פורטנוי מדרים, מורס מספוקס בירד ועוד חברה ממרילון ומ the flower king נסה גם את ayreon שזה פרוייקט מוסיקלי שמחליף נגנים כל פעם ויוצר פרוגרסיב רוק\מטאל חביב ביותר.. שווה לנסות.. אולי גם נדחוף את gordian knot שעושים שילוב מהכל, אחת מהלהקות המוכשרות שיש היום לדעתי.. אינסטרומנטלית.

Zed off

New member
נכון שכחתי...

transatlantic נחמדים וגם ayreon נחמדים מאוד למי שאוהב פרוגרסיב מטאל(אני כבר לא כלכך...)...את gordian knot לא מכיר, אני אנסה...

Zed off

New member
בעצם...

לא נראה לי שהוא יאהב את ayreon, לפי מה שהבנתי הוא רוצה דברים שדומים פחות או יותר לליקויד. בטעות עירבבתי בראש דברים שלא שייכים לayreon התבלבתי לגמרי בין כמה להקות...(זה מה שקורא ששומעים יותר מידי פרוגרסיב מטאל)הם יותר מנגנים פרוגרסיב רגיל מאשר פרוגרסיב מטאל. וזה ממש לא דומה לליקויד...

ed547

New member
ממ.. לא הייתי כל כך בטוח בגלל זה

כתבתי פרוג מטאל\רוק, למרות שלא כל הפרוגרסיב מטאל חייב להיות באמצעות "אוננות" כלשהי על כלי הנגינה, ayreon מגוונים מאוד(בעצם מגוון, זה אדם אחד שמארח איזה מיליון אלף אומנים
ויש קטעים שמזכירים כמו chaos אבל במחשב שנייה הם באמת לא כל כך מזכירים.

ed547

New member
אה ותנסה גם את..

spastic ink spiral architect watchtower יש עוד אבל אין לי כוח לרשום עוד.. אני עייף.לילה

yoni162

New member
אני אוהב בעיקר את הסגנון של LTE

אני תמיד רוצה גם לשמוע דברים חדשים, אז תודה לכולכם

Zed off

New member
הדבר שלדעתי הייה הכי קרוב לLTE

זה ההרכב שהמלצתי לך עליו - bozzio\levin\stevens זה דיי דומה...

למעלה