מכירים ת`שיר לילדים

מכירים ת`שיר לילדים

שבו המדריך צריך להגיד משהו והילדים חוזרים אחריו? פלי! פלי פלי פליי פלי פליי פלי פליי פלו פלי פליי פלו ואז זה הולך ונהיה קשה עד שיש 2 קשים בסוף: אינימיני איפסימיני אינימיני איפסימיני אינימיני איפסימיני הואאא ואאהה והאחרון (שאותו אני זוכר מאז כיתה ד` כי התאמנתי עליו כל הקיץ....של אז) אי בילי אוטון טוטון בובו, ותיתן תתן ותן תתן צ`ה ועם ניקוד: בכדי שתדעו איך לקרוא את זה: i bili oton toton bobo, vatiten taten vaten taten cheeeeee עכשיו צריך את המוסיקה של זה, אבל לא בא לי להקליט את עצמי...וגם אני לא יודע איך לעשות את זה. סתם נקודה (.) למחשבה ~תומר~

softy

New member
טיק טאק טיק טאק טיק טאק

בגלל שאתה חדש כאן ולא מכיר את הסימן הנ``ל אז אסביר לך אותו. זה הסימן שבו מנהל הפורום מודיע לך שכבר התחלת לעלות לו על העצבים. זה בערך כמו בתוכנית של זהבי עצבני, כשמישהו עולה לו על העצבים הוא פשוט מנתק אותו. מותר לצבור עד שלושה טיקטקים כאלו. זה יהיה הטיק טאק הראשון שלך. סופטי... שברגע זה הפעיל את הפצצה המתקתקת.

תלתן

חשבתי ש`תה רוצה שנהיה ביחד מנהלי הפורום, תילתי והולדן! מה ת`אומר? ולמה ל`זזל ת`זורק עליי ת`פצצה י`נעל בית מחוררת, בלויה, קרועה, ומקומטמת סוג ב`, ששילמו לקונה 30 שקל בכדי שיקח אותה, ולא ישאיר אותה להרקב במחסן בכדי שתתפוס סתם מקום מיותר.

רגע...

פה לא משחקים רוגבי? אגב, אני סוליסט. אבל, אני מוכן לנהל אתך את פורום ביצים המתגבש (סטארט אפ, אני מבקש לשמור על דיסקרטיות בשלב הזה). אם בתיאורים פלסטיים עסקינן. ואני, כפי שאתה מציין: ``נעל בית... יאדה יאדה יאדה...להירקב במחסן...בלה בלה בלה...מיותר.`` אז אתה הוא רגב האדמה שהנעל דרכה עליו. תא``י (הזועם בדרכים)

יאללה תלתן אירי ירוק....

בוא נבחר איזה שם דפוק לפורום.....נשכנע חצי ממנהלי הפורומים להצביע עבורו, וככה נשתלט לאט לאט על תפוז, מה את אומר? כמה כסף ת`מוכן להשקיע? אתה חושב שניתן לקנות אותם בזול?? ~תומר~

נעה!!!!!

New member
הילדים האלו שאתה מדבר עליהם

נשמעים לי קצת מקולקלים. איפה מגדלים ילדים עם כאלו שירים?

זה היה באיזה קיטנת קיץ.....

ואם אני לא טועה גם באיזה תקליט או משהו כזה שהיה לי פעם. אולי כוורת? מסיפורי פוגי? או שאני כנראה סתם חולללם (ZZZZZ) ~תומר~

למעלה