מכירים ת'קטע הזה?...

Da Fish Snake

New member
מכירים ת'קטע הזה?...

שמישהו מדבר איתכם/לידכם ואז הוא אומר משפט שמופיע באחד השירים של הדג נחש ואז ישר קופץ לכם השיר לראש?! ואי אפשר להפסיק לשיר אותו?! זה קורה לי יותר מדי בזמן האחרון
בעיקר בביצפר.. המורה שלי למתמטיקה כל הזמן אומרת: "וחוזר חלילה..." ואז אני ממשיך: הלוך ושוב... השראה אני מקבל מהרחוב... (כמובן שלא בכל רם כדי שלא ישלחו אותי לפסיכיאטר) והמורה שלי לאזרחות אמר בשיעור האחרון: "משענת קנה רצוץ" רק לי זה קורה?...
נ.ב. נכון הסמיילים החדשים מגניבים?

idanri

New member
אחי,זה לא קורה רק לך ../images/Emo13.gif

דיברתי עם אחת מהכיתה שלי לא מזמן והיא אומרת לי "שלא תגיד שלא אמרתי לך" אז אני כזה בא ואומר לה "שלא תבואי אחר כך ותגידי אופס לא ידעתי"(קצת שיניתי לנקבה
). תדע שזה לא קורה רק לך
.

lioryifrah

New member
גם לי זה קורה...

אני זוכר ששנה שעברה אמרו בכיתה "אנדרלמוסיה" וישר נזכרתי ב"עושה רונדל עם הג'מעה בעיר יש כוסים וכוסיות אבל איך שאני מגיע מתחילות אנדרלמוסיות" זה פשוט קורה לי כל הזמן...

Funky Giraffe

New member
קורה גם קורה

בשיעור מוזיקה השמיעו משהו והמורה שלנו שאל אם הווליום עולה...

idanri

New member
חחחחח

היית צריך לענות "אין לך מושג איך הווליום עולה"

parnar

New member
או היית צריך לענות

וווווווווווווווווווווווווווואללללקקקקקקקקקקק את!!!!

Funky Giraffe

New member
מורה ממין זכר יא מפגר

אז זה יותר באוסול ככה אללק אתההההההההההההההההההההההההההההההה יאחוז'רמודהאינעלזובואהובוגודולקאתעעעעעעעעעע

חח כן ../images/Emo6.gif 'חוחו'

וואי זה קרה לי ולידי שלי הלכנו עם עוד ידיד שלי להופעה של הקספר
ואז ידיד [שלא מכיר שירם של הדגים] אמר "פרניוה" ואני והידיד השני שלי התחלנו לשיר בקולי קולות את מה נעשה חחחח זה היה משעשע
וכן זה קורה לי גם לא עם שירים של הדגנחש

Da Fish Snake

New member
הזכרת לי...

בטיול השנתי... כל פעם שעברתי ליד אחד מהחברים שלי אמרתי כזה בשקט: שווינג! וכל מי שאמרתי את זה לידו אמר: יצאתי ממצב המתנה! זה היה ממש מבדר
אבל זה לא חוכמה הם יודעים שאני אוהב ת'דג נחש...

למעלה