מכירים ת'יצורים האלה..

DorDassa

New member
מכירים ת'יצורים האלה..

ששואלים אותך איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע אז אתה נגיד אומר 1200Mics Shpongle Texas Faggott ישר רואים פאגוט, נדלקים "מהה.. אתה שומע מוזיקה של הומואים?? איזה הומווו" יצורים.. :-\

TֱAֱMֱIֱR

New member
חחחחחחחחח כמה זה נכון...

היום מישהו אמר לי את זה

חנניה331

New member
../images/Emo6.gifאולי זה נכון אבל ...

לא כל אחד יכיר את השמות המסובכים של הטרנס הפיכודלי. לאדם ששומע ראפ זה נשמע מסובך ולא מובן. לאדם ששומע מזרחית זה יותר מסובך ואןלי טיפשי ומצחיק .

DorDassa

New member
לא.. יש כאלה שזה נשמע בעיניהם ציני.

אבל זה ממש לא... כל אחד שיגיד משהו עם השורש f.a.g ישר האדם השני יחשוב שמדובר בהומו, ולא שזה לא נכון, ברוב המקרים כן, אבל בכל זאת.. יאנו מה? באמת הם חושבים שיש אמן שקרא לעצמו "טקסס הומו" או "ההומו מטקסס" אנערף... ד"א לפי מה שהבנתי שאצלהם כשהם מתכוונים ל-Faggott הכוונה היא לשרוף משהו.. אנערף... משהו כזה.

זה כן ההומו מטקסס

קראתי ראיון איתם באתר רוסי... מחוקים לגמרי, לדוגמא כששאלו את אחד מהם מה הוא עשה בילדות, הוא אמר השתין במטה, וכששאלו מה עושה עכשיו, אמר משתין במכנסיים, זו הנימה שהלכה במשך כל הראיון...

blue pill

New member
האמת גם לי זה קרה... אנשים מטומטמים

בכלל לטקסס אין הצלחה.... אני מנסה להשמיע אותם לאנשים וכל פעם אומרים לי: "די, תעיף את הדבר החופר הזה!"..... הגעתי למסקנה שכשכולם יחפרו לצלילי פטומנ'ס פפלט (נראה גרוע בעברית), תגיע הגאולה....

DorDassa

New member
לבנתיים כולם "חופרים" על סקאזי...

מה נעשה מה נעשה.. שסקאזי ממוסחר וחש ת'צמו אמן טראנס כזה... (תשלבו את זה על המנגינה של "מה נעשה" של הדג נחש יא אהבלות
)

Art0m

New member
אין

אבל איןןןן על פאטומנס פפלט... לדעתי האלבום הפסיכודלי הגדול ביותר בכול הזמנים.. ולנושא השרשור - כן קורה גם לי מלא

למעלה