שלום לכולם בדרך כלל אני גולשת בפורום שכן ונחמ
ונחמד למצוא עוד פורום מעניין שאפשר ללמוד ולהעביר את המידע שיש לי.. אז ככה, גם אני לא אהבתי בילדותי כוסמת וסבתא תמיד ניסתה ולא הלך הבעל מאוד אוהבת ותמיד ביקש ולא הלך לא בישלתי, כיום אני ( התחיל אצלי רק לפני שנה) מאוד אוהבת ומבשלת לפחות פעמיים בחודש. ויש אצלי מתכון מדהים . בסיר חם לקלות את הכוסמת היטב ולהוסיף מעט שמן ולטגן ולהוסיף מלח פלפל שחור גרוס ולבשל על מים רוטחים. בינתיים לטגן הרבה מאוד רצועות בצל לבן ( כמה שיותר יותר טעים) וגם בסיר ניפרד לקחת מים עם מלח ולבשל איטריות מרובעות של פעם. אם אין ואני לא מתעצלת אני מכינה עיסה מהירה. ביצה אחת, מלח, פלפל, מעט מים וקמח כמה שתופס שתהיה מישחה דביקה. ומורחת את המישחה שיכבה לא עבה על קרש חיתוך ( לא גדול שיהיה אפשר להחזיק ביד) ועם סכין רחב וארוך וני מורידה בגרירה רצועות של הבצק וככה יוצאים איטריות רחבות וטעימות לבשל ולסנן. על עכשיו אפשר להכין מראש לפני ההגשה מוסיפים את הכוסמת המבושלת והפסטה למחבת של הבצל ולערבב בזהירות ולהוסיף אם צריך מלח ופלפל שחור גרוס. אני אוהבת הרבה. לטגן עם שחם ומעלה ריח בבית משגע . מעדן טעים מאוד. ועוד משהו, אני מצאתי אריזה מעולה ומהירה של כוסמת רגע אני מצלמת. בתאבון ובהצלחה. אלה