מכירים ערפדים?

spawn123

New member
מכירים ערפדים?

אני מאמין שיש בעולם הרבה ערפדים רק הם פשוט לא מודעים לזה (כולם!) אני אישית חושב שאני חושב שאני ערפד כי אם לא הייתי הייתי מת כבר עכשיו! XD וגם אני שונא בקרים שום וכ'ו... רק בישביל הכיף יצאתי מנקודת הנחה שאני ערפד... חלום של כול ילד כיתה ח' לא? גם במהלך חיי פגשתי 2 אנשים שאני בטוח שהם ערפשים ואחד שהוא איש זאב שעד היום אני שונא אותו שנאת דם שלא מצצתי כבר די הרבה זמן XD... האם אתם מכירים או חושבים שמכירים ערפדים? מי שחושב שערפדים לא אמיתיים שיסגור את החלון הזה מיד! או שפשוט לא יגיב.... Bloody day to all איתי

קרניjack

New member
ברור שאני מכירה

גם כמה לפרקונים סקוטים , שתי פיות שמענטזות ופיטר פן אחד.

קרניjack

New member
וזה סתם מתוך מירמור, אבל אתה מצפה באמת

שאנשים לא יגיבו לך תגובות שאתה לא רוצה? זה לא הולך ככה... מה שמפתיע אותי- מי לעזזל חושב שהוא איש זאב? ערפד מילא, כי לערפדות אפשר לייחס מובנים שונים- אבל איש זאב? אולי אם הוא ממש שעיר...

בדנתמ

New member
היי!

אני מכיר אנשים שאפשר לחשוב שהם אנשי זאב... בואי רק נגיד, שהם לא נכנסים לבריכה כי אסור להיכנס עם סוודר
ויש גם את ההפרעה הגנטית הזאת של אנשים שמכוסים בפרווה, שבימי הביניים האמינו שהם אנשי זאב במקומות מסוימים.
היום מדובר במשפחה אחת ממקסיקו שעובדת בקרקס נראה לי

קרניjack

New member
שתדע לך שהאנשים האלה הם אלו

שעומדים מאחוריי מפעליי הפיאור ותוספות השיער. כבוד. וחם להם בחורף. ואלו עם בעיית מציחת השיער...באמת מסכנים, אבל הם נראים יותר כמו קופים מאשר זאבים.

בדנתמ

New member
חחח מציחת שיער ../images/Emo6.gif

היי... אני אחד האנשים הכי פחות שעירים שאני מכיר (חוץ מנקבות וזאטוטים) וחם לי בחורף. גם בשנים שעוד אשכרה היה בהן חורף במדינה הזאת, היה לי חמים ונעים בו. מספיק בשביל לשים מעיל רוח דק מעל מדי הא' שלי ערב אחד כשחזרתי הביתה והיה קצת שלג, ולבנות אישלג בחוץ
ודווקא אחד החברים השעירים האלה שלי, מחזיק במנהג המגונה של ברגע שיש בחוץ פחות מחמסין, לכוון את המזגן באוטו שלו על מקסימום חימום
... נסעתי איתו כשהיו 5 מעלות בחוץ, והייתי חייב ללבוש חולצה קצרה באוטו, ועדיין אחרי הנסיעה הזאת של 10 דקות יצאתי כמעט מעולף מחום ונשארתי עם חולצה קצרה גם בחוץ כדי לפצות על זה... מראה עיניים יכול לשקר

קרניjack

New member
אולי נולדת עם עוד כמה שכבות תאי אפיתל../images/Emo8.gif

תבדוק את זה.

בדנתמ

New member
או...

שהשרירים שלי מייצרים יותר חום. זה עניין של מטאבוליזם נראה לי. אני מכיר לא מעט אנשים שקר להם שיש להם מטאבוליזם די איטי... מצד שני, אם אני נשאר באותו משקל שאני שוקל כבר כמה שנים, עם כל הבן&ג'ריס שאני מחסל, ושאר מטעמים, אם לא היה לי מטאבוליזם די מהיר, כנראה שכבר הייתי עם חצי רגל בכנסת. זה בטח קשור גם לטונוס שרירים, וכו'. או למסת השריר עצמה, כי רוב האנשים שאני מכיר שקר להם הם לא ממש שריריים...

קרניjack

New member
כנראה שכן ../images/Emo3.gif

אני בטוחה שיש עוד דברים שמשפיעים על העניין, אולי גם הצורה שאולי בה גודלת/המקום שממנו באת.

בדנתמ

New member
הממ כנראה...

גם כל הסבים והסבתות שלי באו ממקומות קרים, וגם אבא שלי מאוד סובל כשחם. גנטיקה מן הסתם משחקת תפקיד משמעותי.

spawn123

New member
היי אני רציני

מה כפת לך? בעיה? יופי! כנראה יש כאלה שלא מאמינים מתוך יאוש ויש כאלה שלא מודעים לביזאריות שיש בעולם... אני מאמין שיש כאלה... לא בכל פינה אבל איפושהוא... ומוש בן ארי הוא אחד הצאצאים האחרונים של אנשי הזאב.... בזה אני בטוח.... XD אולי בקשר רילהם אני לא דיברתי 100% אמת.... אבל אני רק בן-אדם.... (בערך) אז אני מסכים חלקית....

בדנתמ

New member
מוש בן ארי הוא לא אדם זאב...

הוא ביזון-אדם, ואת זה כולם יודעים, אז תפסיק לבלבל במוח
וברור שיש ביזאריות בעולם. אם בבחירות האחרונות אשכרה בחרו פה את אולמרט, אז הייתי אומר שיש אפילו המון ביזאריות
ואני דווקא דואג לשמור בכל פינה בבית שלי ערפד. רק ליתר ביטחון

בדנתמ

New member
מה, את לא מכירה אף...

נימפת יער? איפה את מסתובבת לכל הרוחות שלא יצא לך עוד לפגוש נימפת יער?... תיכף תגידי לי שאף פעם לא ניהלת שיחה פילוסופית עם קנטאור...

Silverfox™

New member
או

אולי מסיבות טבעיות תפגוש אותם באותו מקום אשפוז פסיכיאטרי כמו spawn

קרניjack

New member
או

מלהתמכר קצת יותר למומינים והארי פוטר... יאללה, תמשיכו את ה"או"

בדנתמ

New member
או

שאין לי מושג מה לכתוב בהודעה הזאת, אבל ביקשת שנמשיך את ה"או"

קרניjack

New member
צריך לפתוח איזה שירשור הזוי בפורום

מדיי פעם, שהמרגליות השנונות של החברה כאן יצוצו...

למעלה