חבל שאתה לא מביא קישור כלשהו, כדי שנדע במה מדובר.רמז: נמצאת בבואנוס איירס.
אוהבים את ביבי בכל מקום בעולם![]()
זוהי מסעדה יהודית ו/או פונה לקהל היהודי בבואנוס איירס,חבל שאתה לא מביא קישור כלשהו, כדי שנדע במה מדובר.
אגב, אנחנו כפסע קל מהבחירות
נתניהו צריך להתחיל לעבוד אם הוא רוצה ששוב יבחרו בו
בזמן האחרון שקט שם באיזור שלו.
הוא בטח משוכנע לחלוטין שגם הפעם הבחירות מונחות אצלו בכיס.
בעוד היריבים שלו עושים התחברויות עם הערבים, עם המחבלים..
אני לא אתפלא אם הם יוציאו מתוך הקבר את יאסר עראפאת כדי שיעבוד איתם.![]()
פרק 4113.05.26זוהי מסעדה יהודית ו/או פונה לקהל היהודי בבואנוס איירס,
הוזכרה אתמול ב-בערוץ 12.
הם מבקשים שאפתח חשבון בערוץ 12
אני כלל לא בטוח שהוא יבחר להתמודד שוב, אם כי הוא עצמו הצהיר בעבר שכן. בכל מקרה, אם יש פוליטיקאי שיודע מה הוא עושה בענייני בחירות זה נתניהואגב, אנחנו כפסע קל מהבחירות
נתניהו צריך להתחיל לעבוד אם הוא רוצה ששוב יבחרו בו
בזמן האחרון שקט שם באיזור שלו.
הוא בטח משוכנע לחלוטין שגם הפעם הבחירות מונחות אצלו בכיס.
עם כל הכבוד שאני רוחש לנתניהו..אני כלל לא בטוח שהוא יבחר להתמודד שוב, אם כי הוא עצמו הצהיר בעבר שכן. בכל מקרה, אם יש פוליטיקאי שיודע מה הוא עושה בענייני בחירות זה נתניהו. סמוך עליו שאם ירצה להיבחר, הוא יידע להתחיל לעבוד על כך במועד המתאים והמספיק לפני הבחירות (שמועדן כידוע טרם נקבע נכון להיום).
עם כל הכבוד שאני רוחש לנתניהו..
אני באופן אישי כבר כמהה ל"דם פוליטי" טרי, צעיר וחדש.
נכון שהוא לא יהיה ברמה של נתניהו, הן בוותק, הן בידע ובניהול, אבל בכל זאת פוליטיקאי חדש שיוביל..
מעניין איזה תיק ינסו לתפור גם לחדש.
הרי זה ברור שהוא לא יעבור להם ככה בשקט "מתחת לאף".
תראה, אולי אני לא הבהרתי את עצמי מספיק
כשאני אומר "מנהיג חדש"..
אני מתכוון לאחד כזה שאם יזמינו אותו לבית המשפט
הוא יגיע לבית המשפט
אבל עם אלת בייסבול וינפץ שם את הראשים לכולםםםםםםםםםםםםם.![]()
הוא הקמפיינר הטוב בעולם.אני כלל לא בטוח שהוא יבחר להתמודד שוב, אם כי הוא עצמו הצהיר בעבר שכן. בכל מקרה, אם יש פוליטיקאי שיודע מה הוא עושה בענייני בחירות זה נתניהו. סמוך עליו שאם ירצה להיבחר, הוא יידע להתחיל לעבוד על כך במועד המתאים והמספיק לפני הבחירות (שמועדן כידוע טרם נקבע נכון להיום).

עוד מקום והפעם מפתיע במיוחדהוא הקמפיינר הטוב בעולם.
צפה בקובץ המצורף 146416
למד מהגדול ביותר לפניו.
מר ארתור פינקלשטיין.
צפה בקובץ המצורף 146417
תראה מה הממשל עשה בגלל קציצה..עוד מקום והפעם מפתיע במיוחדשיש מסעדת "המטבח של ביבי":
![]()
"אין על הקציצה של ביבי": הפוסט של המסעדה בטהרן - ותגובת השלטון | צפו
הרשויות באיראן סגרו את העמוד של מסעדת "המטבח של ביבי" בטענה שפרסם תוכן פלילי. הסיבה היא משחק מילים המשלב את כינויו של נתניהו עם המונח "קוטלט", המשמש את מתנגדי המשטר ללעג על בכירי משמרות המהפכה שחוסלוwww.ynet.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.