כמובן שרצוי שלמחקר יהיה דגש על עיצוב
את הרי לומדת תקשורת חזותית ולא רפואה.
פנג שואי קשור לעיצוב והוא מאד מעשי, מהמעט שאני יודע. כמו-כן, לעניות דעתי, תוכלי לתת ביטוי טוב יותר לדמיון ולמקוריות שלך אם תקראי חומר עיוני ואת המוצרים עצמם תהגי בעצמך, למרות שדוגמאות של מישהו אחר יכולות לתת השראה. מפות מרידיאנים, אלמנטים קישוטיים של צמחי במבוק, קליגרפיות סיניות ותמונות של ההרים השמיימיים - כל אלה הולמים מאד מרכז טיפולים שמתמקד ברפואה סינית, שיאצו ושיטות טיפול אחרות מסין ויפן; אך אם מרכז הכובד אינו כזה, והמרכז מציע במידה שווה גם שיטות טיפול מהודו, עיסויי גוף שמקורם באיים טרופיים כאלה ואחרים ושיטות טיפול הוליסטיות שמקורן במערב, אפשר אולי לתת עיצוב שונה לכל מתחם טיפולים, וכמובן למצוא את השפה העיצובית המשותפת שתאחד את המתחמים השונים לכדי מארג מרהיב ולא לשעטנז ויזואלי. אם את מעוניינת באופן מיוחד דווקא בשיטות טיפול מהמזרח, אני מציע לך גם לבקר באתרים של אומנויות לחימה, ישנם אתרים רבים עם עיצובים מעניינים שעשויים לתת לך השראה למרכז הטיפולים. בהצלחה בעבודה, וכחובב עיצוב אני מרשה לעצמי לחזור שוב על הבקשה שתשתפי אותנו בתוצר המוגמר... זה נשמע מסקרן ואני בטוח שאפשר להכין דברים יפהפיים.