מכירים את

מכירה..וממליצה

אתמול בערב אכלנו כל המשפחה. הבעל הזמין פיצה עם אננס....רק מהשם אני כמעט התעלפתי, שזאת כנראה היתה מטרתו....התלהב מאד. סטייק פרגיות שהיה טעים גנבתי חתיכה לבדוק. לזניה שהבקורתית שלי התלהבה. סטייק אנטרקוט שהיה בסדר....לא זכה לקריאות התפעלות. פטה כבד שהיה מדהיםםם מנות אחרונות עוגת שוקולד חמה עם גלידה וקצפת, ומגדל פיזה שהיה בסדר... שתיה קלה בלבד. העלות 480 ש"ח לפני טיפ יפה שהשארנו למלצרית החמודה שהיתה פשוט מתוקה ומקצועית.

החתולית

New member
מכירה ולא ממליצה

אכלנו שם כמה פעמים, והאוכל, במקרה הטוב, לא עובר את רף ה"בסדר". במקרים הפחות טובים, מקבלים פיצה עם נקניק שלא קולפה ממנו מעטפת הנייר, או פסטה רכה, או אוכל שלא ממריא לשום מקום. השרות חובבני, איטי וחסר תשומת לב. כבר אמרתי פעם שמבחינתנו, זה מקום ללכת אליו רק אם שום מקום אחר בסביבה לא פתוח, ואין מה לאכול בבית.

החתולית

New member
עוד משהו בעניין סטייקים

אם אתם בכל זאת הולכים לגרניטה - אל תזמינו סטייק. הם כנראה ממש לא יודעים להכין אותם, באחת הפעמים בן זוגי החזיר סטייק למטבח 3 פעמים, עד שוויתר עליו.

../images/Emo31.gifלא אהבנו בכלל

כדי לנסוע עוד 10 דקות דרומה להגיע לקויה החדש שנפתח. או עשר דקות צפונה לכיוון קיסריה והעיר העתיקה האוכל בגרניטה הוא במקרה הטוב אוכל סתמי לחלוטין, במקרה הפחות טוב אוכל גרוע.

אחשל

New member
גרניטה - ארוחת בוקר לא רעה בכלל

לפני כשבועיים נחת בתיבת הדואר שלנו עלון שלהם, שסיפר על מגוון ארוחות הבוקר שהתחילו להגיש שם. בתחתית היה קופון מפתה - ארוחת בוקר לזוג במחיר ארוחה ליחיד. הלכנו לנסות, למרות שחוויית האוכל שם לא תמיד מוצלחת לטעמנו. המבצע המדובר חל רק על הארוחה ה"טוסקנית" - פריטטה במגוון תוספות, סלט ירקות טרי, גבינה, פוקאצה ומיטבלים, שתיה חמה ושתיה קרה. המחיר הרגיל ארוחה ליחיד - 49 ש"ח. אני לקחתי פריטטה עם פטריות, בצל ופיקורינו, והאישה לקחה פריטטה עם עשבי תיבול. בשני המקרים הגיעה חביתה ענקית, תפוחה ואוורירית, מלאה כל טוב, אם כי היה חסר לנו קצת מלח.. לידה בצלחת כיפה נאה של גבינת שמנת מצוינת, עגבניות שרי חתוכות, כמה טבעות בצל סגול, וזיתים שחורים נהדרים. ליד הוגשה קערה של סלט ירקות קצוץ, טרי מאוד (מנסיון, עד הערב הוא מתעייף קצת
...). עם כל ארוחה הגיע גם מגש עץ ועליו פוקאצ'ה קטנטנה ודחוסה, עם 3 מיטבלים - עגבניות פיקנטי (מטבוחה?) ממרח זיתים (טפנד?) ופסטו - כולם מצוינים, לדברי המלצרית מכינים אותם במקום (למרות שלי נראה מהטעם והמרקם - אוליביה...) ונוסף פנכה עם 3 כדורונים של חמאת שום-שמיר, ועוד אחת עם ריבת תפוחים, שלא אהבנו. מנת הלחם נראת טיפה מאכזבת, אבל לנוכח גודל הארוחה בקושי גמרנו אותה
. שתינו אספרסו כפול (לי) - ככה..., והופך גדול (לה) שהגיע עם קצף מצוייר, והיה בסדר. ביקשנו גם מיים בנוסף למיצתפוזים (כוס לכ"א) והמלצרית הביאה קנקן קר עם כוסות. הפעוטה זהצטרפה אלינו נוכח חופשת החנוכה, נישנשה פרוסות מהפוקאצ'ה עם פסטו, ונהנתה מאוד מהדגים ששוחים במזרקה שבלב המסעדה
. כשהגענו (9:30 בערך) היה זוג אחד נוסף במסעדה, וכסיימנו השארנו אותה ריקה - לרוב זה מעורר אצלי חששות, אבל אתמול התבדתי לשמחתי. היתה אחלה ארוחת בוקר, טעימה וענקית. השארנו 49 ש"ח + טיפ, והלכנו להמשיך בסק"ס שבעים ומחייכים.

רוניM

New member
לדעתי בשנה שנתיים הראשונות שלה

היא הייתה הרבה יותר טובה... לאחר החלפת בעלים ומנהלים החלה ההתדרדרות... מסעדה באמת בינונית ותו לא. מסכימה עם "החתולית" לגביי כל מה שהיא אמרה בערך. אני מרגישה שכאילו לכל דבר שם יש פוטנציאל שאף אחד לא טורח לממשו... סך הכל המסעדה מאד יפה בעיני, השירות אכן חובבני (חוץ מאיזה שני וותיקים) והאוכל? פשוט לא מתרומם מעבר לבינוניות... העיסקיות שם משתלמות, אבל עכשיו אחרי שפתחו את קויאה באלונית... הן כבר פחות משתלמות...

רוניM

New member
הייתי בקויאה החדשה...

לפני שבועיים בדיוק! האמת היא שאפשר להרגיש שהם חדשים... אכלתי לראשונה קרפצ'יו (נדמה לי מסינטה...?) שהיה טעים מאד בעיני... האנטריקוט, שהוזמן M הגיע MR (עם נטייה לR ממש!)... ואנטריקוט אני לא אוהבת פחות מ- M. ביקשתי עוד על האש והסטייק חזר אלי כמו שצריך...לא היה מושלם אבל סך הכל נהניתי... השירות חביב מאד, מנהלת המשמרת שהייתה במקום הסתובבה בין השולחנות ודאגה שכולם נהנים. הייתי במוצ"ש והמקום היה הומה אדם! כמעט ולא היה לנו מקום (לא הזמנו מקום)... המתנו על הבר כ- 10 דקות עד שיתפנה לנו שולחן ובכל הזמן הזה היחס אלינו היה ממש נעים ולבבי... זה נשמע אולי מובן מאליו אבל לא בכל מקום שממתינים בו למקום, מתייחסים אלייך בכלל... מחירים ממש ממש הוגנים, ועיסקיות משתלמות מאד, בירה מחבית עולה שם מחיר עלות בלבד! אני עוד אשוב, זה בטוח...

למעלה