מכירים את JEDI OUTCAST?

קודים בהחלט משעשעים

אבל את הראשון אפשר לעשות רק בסרבר שהפעיל את הצ´יטים. השני לעומת זאת עובד בכל סרבר שפשוט לא ביטל אותם.

Dark Rain

New member
בן-אדם! ../images/Emo24.gif

אני כל-כך הרבה זמן מנסה לסדר את הקבצי ini של המשחק, כדי שאני גם יוכל לחתוך איברים, אבל זה לא עובד!! איך עושים את זה?????...............

זה לא INI, זה קודים.

בשביל הלייטסייבר הכפול, צריך שהסרבר לא רק יאפשר קודים, אלא יפעיל אותם בפקודה /devmap <mapname> (למקרה שהסימנים התהפכו בגלל העברית, הקוד הוא "קו נטוי דומאפ רווח <שם מפה>" אז השחקן צריך לכבות את הלייטסייבר, ולכתוב בקונסולה /thedestroyer (קו נטוי דהדסטרויר) ואת הקוד בשביל לחתוך אנשים אני גם זוכר בערך, אבל שכחתי שתי אותיות ממנו אז לא חשוב.

../images/Emo12.gif

אתה כזה מביא לי את הקודים למשחק
אבל כזה מביא לי מהר

unagy

New member
לכל המעוניינים בקודים למשחק

כאן אתם תוכלו לקרוא על כל צ´יט אפשרי במשחק. דבר אחד שהייתי רוצה לדעת איך עושים ולא הצלחתי אף פעם זה לשחק בסינגל פלייר עם דבל סייבר. אם מישהו מצליח שיודיע לי איך עשה זאת. בהצלחה

לי משום מה תמיד בסרבר

שאני משחק נגד BOOT הם תמיד לוק סיקוקר
ותקלטו אני בוחר מראש דמויות שונות
מלוק
וזה תמיד יוצא לוק

unagy

New member
זוכרים את המלחמה של כל הג´דיים?

בסרט השני? הנה משהו דומה שעשיתי במשחק...

yoo

New member
משהו יכול לתת לי עזרה קטנה במשחק?

נתקעתי הרבה זמן באזור המכרות של החומר ממנו עושים את הלייט סיבר, נתקעתי באזור ההוא שיש מסילת רכבת מכרות חשמלית ללא קרון, ויש שם עוד מקום בולט בו מן עגלת תובלה סילונית נכנסת לחדר בליווי אזעקה, בו היא עוברת הקרנה (שאם אני נמצא איתה שם, אני נהרג) ורואים שם בצד איזה אר. טו הרוס. משהו יודע מה לעשות שם?

קטע מסובך.

אבל הנה מה עושים. באחד המקומות שם יש מאין מעקה כזה, שמתחתיו יש צוק. בקצה המעקה אמור להיות התחלה של גשר, שבשני הצדדים שלי שני ספייקים כאלה. תעמוד בקצה הגשר, ותסתכל למטה על המיים. אם תחכה קצת זמן, תראה צינור פתאום יוצא משם. תעלה עליו, ותלך אחורה, ותגיע למאין רמפה מבטון כזו. תחכה שהצינור יכנס, ותכנס לתוכו. רוץ לקצה שלו ותמצא את עצמך בחדר, שבו תראה ארבעה דברים אדומים כאלה. תירה בכולם, ואז תראה דבר אדום באמצע מולך. תירה גם בו. יכול להיות שתצטרך לצאת ולהכנס פעם פעמיים במשך כל התהליך הזה, כי אסור לך להיות שם כשהעגלת תובלה נכנסת לחדר, אבל ברגע שפוצצת את הדבר האדום האמצעי, כלומר החמישי, אין לך מה לדאוג. עכשיו לא תמות כשהעגלה תכנס לחדר. תחזור לחדר הזה בכך שתעמוד על הדבר המוזר בחדר התחתי שעולה למעלה, ואז תעלה על העגלה כשהיא בחדר (אתה יכול וצריך להעזר בקשתות המוזרות שנמצאות מעליה), ותגיע איתה למקום חדש. -אלעד

yoo

New member
אוקי! תודה רבה...אני אנסה

דרך אגב, המעקה מעל הצוק נמצא בחוץ? איפה שהמיים הירוקים נכון? בקושי רואים שם משהו...כנראה אני אצטרך לכוון גמה בבהירות גבוהה יותר

סיביל

New member
עזרה במשחק אחר

אני משחקת בפלייסטיישן ב"קווסט" של אימת הפאנטום... הגעתי לחלק השלישי בו אני אמורה להזהיר את המלכה, ואני בקטע שבו אני צריכה לעבור בגן שמלא בדרואידים שיורים בי.. יש לי טעם לנסות בכלל להילחם בהם או פשוט לברוח?

חובה להלחם. קשה, אבל יש דרך.

צריכים להתחבא מאחורי קירות ושיחים, ופשוט לקפוץ ולזוז הצידה וכאלה. צריך לשלוט קצת במקשים, אבל זה מסך שממש מאמן טוב.

yoo

New member
הצלחתי!!! תודה לך אלעד!

ואו...בחיים לא הייתי מצליח לגלות את זה... סוף סוף התקדמות אחרי חודש! ^_^ סתם לידע כללי...מתי מקבלים את הכוח לשימוש בלייט סייבר במשחק הזה?

yoo

New member
יו! אימת הפנטום היה משחק כזה נחמד!

נהנתי מכל רגע בו...למרות שהיו בו הרבה דפקים... בכל מקרה, מומלץ להגיש עזרה לחיילי הכוכב הנלחמים בדרואידים, זה רק משתלם, אפילו מקל בשלב מאוחר יותר של השלב שנתקעת בו. וכדאי לשלב שימוש בין הליטסייבר לאקדח לייזר

למעלה