מכירים את eji & petrucho? אחד הפרוייקטים החביבים עלי ביותר.
S subotaj New member 19/6/04 #2 באותו הקשר יש גם סרטון שאני מאוד... אוהב אותו, הוא מהפרוייקט של 6 וחצי.
S Sheep From Hell New member 19/6/04 #3 הסרטון עם.... קארלסון ומאליש מאוד חמוד..... אבל אין כמו מסניה!!!! היא הכי טובה שיש, כל השאר קצת משעממים.. масяня rules!!!!!!!!!!!!!!
הסרטון עם.... קארלסון ומאליש מאוד חמוד..... אבל אין כמו מסניה!!!! היא הכי טובה שיש, כל השאר קצת משעממים.. масяня rules!!!!!!!!!!!!!!
S subotaj New member 19/6/04 #4 אני אף פעם לא אהבתי את מסיניה... אפילו חשבתי שהיוצרים סתם מפגרים עד שהוציאו את הפרוייקטים של יז'י לא יודע בגלל שזה כזה לא הגיוני, ביקורתי, פילוסופי ופלצני זה עושה לי את זה
אני אף פעם לא אהבתי את מסיניה... אפילו חשבתי שהיוצרים סתם מפגרים עד שהוציאו את הפרוייקטים של יז'י לא יודע בגלל שזה כזה לא הגיוני, ביקורתי, פילוסופי ופלצני זה עושה לי את זה
S Sheep From Hell New member 19/6/04 #5 וואלה? מוזר.. האמת אף פעם לא ראיתי את שאר הפרוייקטים שלהם חוץ ממסניה ו2 פרקים של יז'י הזה... אולי אני אנסה לראות עוד כמה..... אבל מסניה ממש חמודה... זה פשוט כל כך הומוריסטי! אני מתה על הומור כזה...
וואלה? מוזר.. האמת אף פעם לא ראיתי את שאר הפרוייקטים שלהם חוץ ממסניה ו2 פרקים של יז'י הזה... אולי אני אנסה לראות עוד כמה..... אבל מסניה ממש חמודה... זה פשוט כל כך הומוריסטי! אני מתה על הומור כזה...