סליחה סליחה סליחה../images/Emo85.gif
שאני שוב מנצל"שת... כבר לא נעים לי לפתוח הודעה חדשה מרוב ההצפות שלי
ביקרתי את האימייל שלי אחרי שנים שלא ביקרתי אותו ואז ראיתי את האימייל ששלחתי למיכאל כי היה אפשר לשלוח לו מכתבים אחרי שהוא עזב והם פירסמו כתובת אז שלחתי את זה (עשיתי 'העתק הדבק') - היי מיכאל, אני טלי ואני בת 14 (עכשיו אני כבר בת 14 וחצי...אח איך שהזמן טס
) אני הכי הכי הכי הכי אוהבת אותך מכל אקזיט וכשאתה ועפר הנחתם ביחד זה היה הכי טוב! בטח אתה חושב שהגזמנו (המעריצים) כי זה בסך הכל תוכנית טלוויזיה ואם מישהו פה צריך לבכות זה צוות אקזיט ואתה כמובן... כי זה כמו לעזוב בית ספר, את כל החברים שיש שם, את כל ההרגלים שהתרגלנו לעשות לא שעברתי אי פעם בית ספר... חחח אז מזה למדתי שאתה אמיץ, לי יהיה קשה מאוד לעשות כזה צעד אפילו שזה צעד עצוב, קבל צל"ש על אמיצות!

אקיזט = מיכאל עכשיו מי שנשאר באקזיט יצטרך לעבוד קשה עוד יותר כדי למלאות את המקום שלך כי זה היה מקום גדול גדול! ואי אפשר להיכנס לנעליים של מישהו (הפוך ממה שאמרת מתי שהודעת שאתה עוזב, שבטלוויזיה יש מחליפים) לא שעכשיו תגיד לעצמך "וואלה אין מי שיימלא את המקום שלי, אוי מסכנים, אני אחזור..." אמרתי את זה רק כדי שתדע שהיית מעולה! עכשיו אקזיט משתנה רשמית השתנתם לטובה ולרעה בחודשים האחרונים, בכך ששירי הצטרפה, בכך שאקזיט עברה ל3, בכך שיש שעה ראשונה ושעה שנייה ובכך שיש לכם מלא מעריצים... וכל זה קרה לא בגלל אקזיט, כל זה קרה בגלל הצוות - שחלק מהם זה אתה... אז זהו, נראה לי שאמרתי כל מה שישר עלה לי בראש מיכאל אני באמת אהבתי את מה שאתה באקזיט! שיהיה לך רק טוב, וחג אהבה שמח בהצלחה, טלי

גרררר זה עושה לי עצוב
בטח בכלל לא קראו את זה חח