מכירים את מפלדה?

מכירים את מפלדה?

למי שלא יודע, MAFALDA היא ילדה חכמה ומתוקה, גיבורת קומיקס אגנטינאית שהופיעה בסוף שנות ה60 ותחילת ה70.נולדה ב1964 ע"י היוצר המדהים QUINO בעיתונים וכל כמה זמן קמה לתחייה ללמד אותנו דברים על עצמנו ועל המציאות העולמית בכלל והארגנטינאית בפרט. תטעמו קצת ממנה http://www.youtube.com/watch?v=8sj-1XEwyEw

אלון 58

New member
לא מכיר...,

אבל תודה על ההכרות,עושה רושם חמוד,האם זה מעין קומיקס לילדים,או שגם מבוגרים בארגנטינה אוהבים זאת?

בעיקרון

זה למבוגרים. הרי פורסמה לראשונה בעיתון יומיומי .מאוחר יותר עשו ממנה קומיקס בנפרד. ילדים לא אמורים להבין את ההומור הזה. אבל ילדים בכל הדורות משנות ה60 והלאה, גדלנו עם MAFALDA (אין לי מושג מה קורה עם ילדי שנות ה2000) כשהפכו אותה לסדרה מצוירת, היא הפכה יותר ידידותית לילדים.

ניק הוא צייר מאייר גדול

(הרי למד עם GARAYCOCHEA!) אבל לא מתחברת להומור שלו.

לילה, מנצלת את הזדמנות

לשאול אותך, מה רואים שם בטלויזיה ילדים בני 4-5? כי חשבנו לקחת את תהל לפעילויות כשנהיה בארגנטינה בקיץ (שם יהיו בחופשת החורף) ובת הדודה שלה (שתהיה בת8) דיברה על PATITO FEO וCASI ANGELES אבל ראינו קטעים דרך האנטרנט וזה לא נראה לי מתאים לגיל שלהם. מה את אומרת? ולמה אפשר לצרף את אחיה, שיהיה אז בן שנתיים וכמה חודשים? היית בבואנוס איירס עם הילדים? לאן את ממליצה לקחת אותם?

lailaein

New member
דווקא לגיל 8 זה כן מתאים לפחות ממה שאני רואה

לי יש בן אז זה לא מלהיב אותו. פעילויות בבואנוס איירס יש את מוזיאון הילדים באבסטו (נראה לי כבר שלחתי לך את האתר בעבר). מה שבקלות יעביר לך את כל הבוקר זה הגן חיות בבואנוס איירס (לא בלוחן) שבהתחלה אפשר לקנות אוכל כדי להאכיל חלק מהחיות. בטח יהיו הצגות ילדים ברוסריו ובטח בבואנוס איירס (פה בצ'קו אין כמעט כלום). מכירים את PIÑON FIJO ? תבדקי מתי יש הופעות שלו וכבר מעכשיו תשמיעי להם את השירים.(זה יותר לילדים שלך ילידה בת 8 יכול להיות זלא כל כך).

לא, לא שלחת לי

אבל אחפש. חשבתי על ABASTO שהיה נראה לי לפני 3 שנים לא מתאים לבת שנתיים. או אני טועה ויהיה מתאים גם ליאיר ? בגן החיות היינו ונחזור. למה לא לוחן? לא ידעתי שPINION FIJO עדיין מופיע. אז, חמותי לימדה אותה את השיר המוכר ביותר. בטח יש לו המון חדשים. מצאתי גם את האתר של REVISTA PLANETARIO ואחפש שם בקרוב לטיסה. תודה רבה! ובאמת לצ'קו לא מגיעים עם ההופעות? אבל בטוח יש שחקנים מקומיים טובים!

lailaein

New member
אני הייתי עם הבן שלי כשהיה בן שנתיים

והוא מאוד נהנה מכל הדברים שם. יש גם תחפושות ואפשר לצייר ויש חצר עם משחקים. לא כתבתי לא ללכת ללוחן אלא שלא התכוונתי לגן חיות בלוחן. לפחות שנה שעברה היו לו הרבה הופעות בטח גם השנה. יש לו אתר אבל עדיין לא מפורסמים תאריכים של ההופעות. יש פה הופעות ילדים אבל ממש מעטות, לכן בקיץ אני מעדיפה לנסוע לאורוגוואי.(גם לברוח מהחום).

כן יש לי חולצות שלה שהיו של האחיות שלי

וגם יומן

למעלה