מכירים את זה?

FlawLess

New member
מכירים את זה?

שישנה הרגשה שמשהו חסר? מצד אחד, יש הכל- חברים טובים, משפחה תומכת, עבודה רווחית, ציון טוב בפסיכומטרי... ומצד שני, לא תמיד אני מרגיש נוח לדבר עם חברים שלי על הבעיות שמציקות באמת, מה גם שיש כאלו שלא יודעים עליי. מצד שני, אחיי לא יודעים עליי, וההורים שלי לפעמים מקשים עליי עם כל מיני שאלות ("למה אין לך חברה?") למרות שהם כבר כמעט 3 שנים יודעים עליי. מצד שני, העבודה שוחקת אותי לגמרי, לא משאירה לי חיים.... אה כן, ויש את הגורם המרכזי לשביזות הזו- מחסור חמור באהבה! דאמט, אני גר בסוף העולם. ואני מאוד אוהב את המושב, לא הייתי מוותר עליו בחיים (לולא הטיול הגדול שמתקרב). אין פה באיזור כמעט "אופציות" (לא מצאתי מילה אחרת לתאר את זה), וקשר מרחוק לא עובד בשבילי (מניסיון). אין לי "ידידים" הומואים, ככה שגם אין לי ממש עם מי לדבר על זה. החברים הקרובים מנסים להבין, אבל לא תמיד בהצלחה. בחיים לא הייתי במסיבת גייז, או בכל אירוע שמוגדר כ"גאה". אני גם לא מחבב את ת"א במיוחד, ובגלל זה אני לא מגיע לשם כמעט בכלל. מה עושים? יכול להיות שאני לוקח דברים קשה, ללא סיבה מיוחדת?

זה ברור

כל בנאדם זקוק לאהבה גם אלו שלא מודים בזה ואני מאמין שגם אלו שמחפשים סטוצים בהיסטריה עמוק בתוך תוכם כן היו רוצים אהבה. נשמע שההורים שלך לא ממש הבשילו עם הנטיות שלך וזה חבל אבל אל תתן לזה להוריד אותך, אתה יודע כשאבא שלי שמע עליי הוא עשה עליי חרם ומזה הכי פחדתי אבל התחושת הקלה שהייתה לי אחר כך הייתה מדהימה.. עברתי כמה ימים ממש קשים אבל זה כאילו ירדה לי אבן מהלב והיום כן גם אבא שלי מתכחש לזה ורוצה לשכוח מזה ומספר לכולם שאני כל שבוע מביא הבייתה בחורה אחרת חחח טוב נו הוא צריך להשוויץ בפני החברים שלו.. ואני יודע שבן של חבר של אבא שלי גם בקטע והאבא ההוא בטח גם יודע אבל מהלל את הבן שלו בענייני בחורות... ככה זה הורים הם לא מקבלים כאלה דברים רובם אבל אני הבהרתי לאבא שלי שאני אהיה עם מי שאני אתאהב ואין שום דבר שהוא יכול לעשות בנידון וככה זה באמת... :)

SandFox

New member
מכיר...

גם אני גר בחור... כאילו אני מכיר את המצב של "אין אופציות".... אבל אני בטוח שיש הרבה "אופציות" בעיר הקרובה אליך...:) הרגשה של חסר תמיד תהיה (זה תלוי איך אתה לוקח את זה) אני אף פעם לא הרגשתי שהכל מושלם... אני גם לא מכיר אנשים כאלה שכן.. (למזלי! ) אגב אתה מדבר על טיול גדול שמתקרב... הזדמנות טובה לא ? :) שיהיה בהצלחה!

eranmc

New member
נדוש אבל אמיתי

תמיד תסכל על ההוא, זה שלידך, הוא בוכה בלילה שאתה עם האחים שלך, הוא עצוב, הוא לבד, פיטרו אותו מהעבודה, הוא גם חייב הרבה כסף ואבא שלו עבר התקף לב, אבל הוא שמח כי הוא יודע שיש מישהי אחרת שאנסו אותה בגיל 12, יש לה צלקות בכל הגוף מהמכות שאבא שלי נתן לה, אבל היא לוחמת היא חזקה היא יודעת לנצח את הקושי והפחד
חפרתי? סורי. תמיד תדע שיש מישהו אחר שסובל יותר, החיים ללא בעיות משעממים.

easyjet1

New member
גבר..

גם אני לא אוהב את תל אביב ה"בוהמית"....שנקין, נמל, עזריאלי, דיזנגוף ושאר המרכזים המוכרים.(ואני תל אביבי)... תראה, אם הפסיכומטרי גבוה, העבודה משתלמת, יש לך משפחה (טפו טפו טפו) וגם חברים, החיים שלך בסדר... ברור שתמיד יש שאיפה למושלם, אבל תנסה להעריך את מה שיש... אתה נוסע לחו"ל עוד מעט נכון? אז אל דאג! בחו"ל זה כל כך יותר פשוט...כשהכל מנותק וזה רק אתה... החיים שך יפים! צא מהסרט, לך לארון המשקאות הבייתי, דפוק כמה כוסות וודקה עם קרח ולימון ולך לישון. נדבר מחר...

הפגם הוא לא בך :)

(וזה בטוח, כי אתה חסר פגמים, נכון?
) תקשיב, אני מתחבר ומזדהה עם הרבה מהדברים שכתבת פה... העניין הוא שלאט לאט תכיר אנשים וידידים הומואים ותוכל להתחבר איתם וגם לצאת לפעמים... פה בפורום זאת אופציה טובה לפתח קשרים טובים של חברות, וזה תלוי איפה אתה אבל יש ברחבי הארץ סניפים של איגי, האגודה למען הקהילה (הומואים ולסביות, כמובן, לא הקהילה הכללית). ובגדול, אתה תמיד יכול לפגוש מישהו/משהו סתם ככה.... וממש לא נראה לי שאתה לוקח דברים קשה... כנראה שאהבה מאוד חשובה לך וחסרה לך וזה מאוד מובן כי בערך כל אחד חווה את זה בשלב מסוים בחיים... כנראה שאתה מרגיש ממש בשל לאהבה ומתבאס שזה לא קורה, אבל גם לך זה יקרה, בעזרת השם, ותראה שהכל יהיה בסדר... לא רק בשבילך אלא בשביל כולנו
ונראה לי שאמן מתאים פה אז- אמן! בהצלחה שיהיה לך...

FlawLess

New member
תודה רבה, לכולכם...

אין ספק שעזרתם לי להסתכל על העובדות בצורה שונה, אולי אפילו טובה יותר. היום עשיתי את הצעד הראשון בדרך לשינוי, התפטרתי. החלטתי שהכסף לא שווה את השעות הרבות שאני "מבלה" בעבודה, ושאני בהחלט צריך חופש (התחלתי לעבוד שבועיים אחרי השחרור). אז משבוע הבא, יהיה לי יותר זמן לעצמי. לחזור לכוזר נורמלי, לעשות את הקורס בעזרה-ראשונה שאני רוצה לפני הטיול, ואפילו סתם, להנות מהאופציה להתעורר אחרי 7:00 בבוקר.... אני מבטיח לעדכן, ושוב, תודה!

למעלה