מכירים את זה ?!

מכירים את זה ?!

שאתם מתכננים לישון בשעה 8 בערב כי אתם סחוטים מעייפות... ומגיעים לבית עם עין אחת חצי פקוחה ואז נשארים מתפקדים בשיא המרץ עד 1.30 בלילה? - כמו שקרה לי היום.... מכירים את זה שדוקא כשאתם מחפשים מס` טלפון ה``דפי זהב`` אצל השכנים... מכירים את זה שאתם מציעים עזרה.. ואז כל העבודה נופלת עליכם... מכירים את זה שאתם מדברים על שלום בין אנשים כל היום ואז ככה בסוף כל סט הרצאות ( כלו` הטפות ) אתם מתווכחים עם הבנ``א הכי שנוא עליכם? ובעצם סותרים את עצמכם... בעצם, זה כל מה שקרה לי היום..! במסגרת הדברים שהכי מעצבנים..

איזי go

New member
מה שאני לא עובר בשנה עברת היום.

מה מספרת ?מה עושה ביום יום.חוץ ממה שקרה היום

ציקי 07

New member
למה אדם שנוא?

מכיוון שהתוכחת איתו הוא נהיה שנוא? או שלא הבנתי את החלק השלישי..אם תוכלי להרחיב בבקשה ,ועוד שאלה האם זה קרה לך בסיטואציה אחת או בכמה מקרים שונים .? בכ`א משתתף בצערך.

התכוונתי...

שזה סתם בת אדם שנואה עלי, היא מסוג האנשים שאוהבת להתווכח על הכל, החל מעובדות וכלה בהחלטות שלה עצמה והיא בטוחה בדבריה כאילו היא קיבלה אות מהשמים.. וזה מעצבן אותי כי גם אם האמת תהיה שחור ע``ג לבן והיא אמרה ההיפך היא לא תאמר טעיתי וכדו` היא תבצר בעמדותיה! סתם מעצבנת... ואני אמנם מסתדרת עם כל אדם אבל עם כאלו ? - בחיים לא! יותר מזה כל מה שכתבתי קרה אמש... בתקווה שישתפר העסק.

אתה לא נכנס בוויכוח הם נכנסים עימך

בוויכוח! זה הענין ויש צורך להבינ את זה עוד לפני כן ו`לקרוא` את הבנ``א אלא א``כ אתה חסר בינה, השכל ודעת .. שזה קורה במשפחות הכי טובות...

איזי go

New member
``למזלי`` יש לי חבר כזה ולמדתי שאני ל

שלא ניכנסים איתו לויכוח וזה הפתרון .

למעלה