מכירים את זה ?...

מכירים את זה ?...

הבטן שלי מתהפכת בכל פעם שאני נכנסת לבדוק ציונים באתר (למרות שאני מנויה על שירות ה SMS). עשיתי את הבחינה הראשונה לפני 13 יום והם בעיקרון, אמורים להחזיר עד שבועיים. אמאל'הההההההההההההההההההה
המתח הורג אותי

mesoo

New member
בטח מכירים

אבל אני לא מקבלת SMS ,כי זה ממש מבאס לקבל ציון לפלאפון כשאתה לומד למבחן אחר. יהיה טוב

גם אני בדיוק ככה..../images/Emo29.gif

מקבלת SMS לציונים אבל עדיין נכנסת כל הזמן לבדוק.. אני לא מבינה למה זה לוקח כל כך הרבה זמן
עשיתי 4 בחינות וקיבלתי 2 ציונים.

Lir האחת

New member
ב-רור!

ככה הייתי בשנה הראשונה. בשניה ובשלישית החלטתי שאני בודקת את הציונים רק בסיום תקופת הבחינות, כי ציון יחסית נמוך היה מאוד מוריד לי את המוטיבציה להמשיך ללמוד לקראת הבחינות הבאות. לא יודעת אם זה קשור, אבל הציונים בשנה הראשונה שלי היו יחסית הכי נמוכים ..

Musi© Gi®l

New member
טוב אז אנחנו מסתכלים על זה ככה-

אם אני מפשלת בבחינות ויש לי חרא ציונים אז לפחות אני בבאסה בתקופת בחינות אבל אח"כ כשיתחיל סמסטר חדש אני כבר לא אהיה בבאסה ואהיה עסוקה בלהשקיע בלימודים. אם אני אסתכל על הציונים אחרי שיגמרו הבחינות זה יהיה בדיוק לפני התחלת סמסטר ב' ואז אני אגיד- אני כישלון ולא אטרח ללמוד בסמסטר ב' אה וכמובן שזה לא יהיה לטובה.

SpyKid

New member
אני לא מבינה איך אפשר לחכות

ולהשתלט על הסקרנות. בנוסף, אני חושבת שחלק מהציונים עשויים להשפיע על הזמן והמאמץ שמשקיעים בלמידה למבחנים המאוחרים יותר.

SpyKid

New member
לא בהכרח,

אם תקבל ציון טוב זה יכול לתת מוטיבציה. או לחלופין, כשלון יכול להעלות את המוטיבציה כי תגיד לעצמך "אוקיי, עד עכשיו התבטלתי - מעכשיו אני לומד!"
אגב, רק לפני זמן לא רב בדקתי את תיבת המייל הישנה שלי ומצאתי הרבה סיכומים באלגברה ובאינפי ששלחת לי - אז תודה רבה וסליחה שלא עניתי קודם (כרגע אני בשלבי מיון של הסיכומים, כך שעוד לא יצא לי ממש לקרוא אותם).

Lir האחת

New member
אז זהו,

שאני מכירה את עצמי. אני יודעת שציון נמוך מ-אוד מוריד לי את המוטיבציה להמשיך. ללמוד אני לומדת בכל מקרה. נותנת את כל מה שאני יכולה בתקופת בחינות. [אני פשוט מכינה את עצמי נפשית מאוד טוב לפני חחח] לכן תמיד העדפתי שלא לקחת את הסיכון. אם יצאתי מבחינה בהרגשה לא הכי טובה, אז בכלל לא היה לי כל רצון לדעת כמה קיבלתי. הסקרנות אצלי הייתה גבוהה יותר כשיצאתי בהרגשה יחסית טובה, אבל גם אז לא הצצתי. לא לקחתי סיכונים בקטע הזה

ViolSastrad

New member
אני הייתי בעבר מנוי על ה-SMS

וביטלתי - אחרי שכל הודעת SMS הייתה מקציפה אותי...
. אני מכיר את ההרגשה לפני בדיקת הציונים. נסי למצוא תעסוקות אחרות כדי להוציא מהראש את המתח...

בטטהמן

New member
13 יום? מאיפה הבאת את זה?

לפי מה שאני יודע יש להם שלושה שבועות לבדוק מבחנים והיו כאלה שקיבלתי בחזרה רק אחרי יותר מ-3 שבועות. בכל מקרה, האתר מתעדכן בו זמנית עם ה-SMS, אז אין טעם לבדוק כל הזמן. אה, ועוד משהו, ה-SMS תמיד מגיע בשעות הערב (18:00) ומעלה.

tayenka

New member
באונ' העברית זה אחרת

קודם כל, שבועיים הם הזמן התקני להחזרת בחינות (ותאמין לי, בתור מתרגלת אני מודעת לזה מאוד), והמערכת הממוחשבת מתעדכנת ראשונה - אחרי כמה שעות מקבלים מייל ואחרי כ - 8 שעות sms.

ChilD SouL

New member
היה לי את זה בבגרויות ופסיכומטרי.

לשם שינוי, באונ' אין לי את זה.

למעלה