מכירים את זה...

יערית

New member
מכירים את זה...

כשמחמיאים לנו ככה ללא סיבה? כשמחמיאים לנו, כי מרגישים צורך להחמיא בשל סיבות אובייקטיביות, בשל סיבות לא אובייקטיביות... מכירים את זה שמחמיאים לכם כי רוצים מכם משהו? אז זהו שאני מכירה כשהוא{האקס} מחמיא לי כשהוא רוצה לבקש משהו,בכל פעם עולה על זה דקה לפני,היום זה ברח לי, היום הוא תפס אותי "על חם"-הייתי עסוקה והוא אומר לי: "שלום לגרושתי הסקסית היחידה,מה שלומך"?ואחרי שיחה של כמה דק' בלה בלה בלה..הוא ביקש את מה שביקש
אחר כך התקשר בשנית,ניגש ישר לעיניין בלי מחמאות ובלי גינונים:(,דרשתי שיעשה זאת כהשלמה לבקשה הנוספת
{וציין שהוא לא מחמיא לי בכדי לבקש משהו, ככה הוא חושב באמת} אם כבר מחמיאים בכדי לקבל משהו, אז עד הסוף!

יערית

New member
זהו ש..

בין אם היה מחמיא או לא מחמיא נדיר שמסרבת,הוא מרגיש בכל פעם צורך{ילדותי-כך נוהד מול אימו} לזרוק מילים יפות ומקשטות לפני..זה הדרך שלו לומר לי ...

ערסlight

New member
אין... אין אדם מחוסן מפני חנופה.

מה שכן, אם כבר, אז שיהיה משהו אמיתי. יש כאלו שנזקקים לחנופה רק ברמה של אינטרס מיידי, המתוחכמים יוצרים אווירה כזאת בכללי. [פחות בוטה] יש גם כאלו שעושים את זה טבעי. [אלה הכי נחמדים] יעיל תמיד ולא משנה מאיפה זה בא [כל עוד לא הרסנו] ולגבייך יערית... באמת אחלה ניק [בגלל שהוא גם אמת]

יערית

New member
שאקח זאת ברצינות

איישם ואתן ליערית להתאוור מעט?
כפרה תודה
{אצלך תמיד תמיד ללא אינטרס}

בן הקשת

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifרגע, רגע, שאני אבין....

מה
את לא סקסית
ואני דוקא לא רוצה ממך כלום...

יערית

New member
בטוח?????????../images/Emo8.gif

חושבת שכדאי שאשאל את החצי השני השלם שלך

אמנם לא גרושתי...

ובטח גם לא היחידה... אבל את בהחלט סקסית... (והתמונה שעולה לי... את... בערב החשפנים...
)... (ולא, לא בונה עלייך כלום...
)

יערית

New member
ממממממ

את מעלה נשכחות בפרהסייה
,ערב שצריך לשחזר בהחלט
תודה אלינור

Netta79

New member
אממממ...

אם כבר מבקש ... למה שלא יתחנף ? ואם הוא מתכוון לזה , אז בכלל ...

למעלה