הכל אחלה, כרגיל תביא ת'אייסי כפרעליך.
• •°• נעמה•°• New member 5/11/05 #23 זוכרת אותך ../images/Emo45.gif וגם אני חזרתי עכשיו אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי פה
2 2 Mיכל New member 5/11/05 #25 היי../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif אני לא הייתי מצליחה להחזיק שנה סתם ככה. אפילו כשברחתי מכאן בגלל הספוילרים היה לי קשה... אני ממליצה לך לחזור אחרי שתקרא את השישי. מדי פעם יש ספוילרים לא מסומנים וחבל שיהרס לך... לי אמרו מי מת ומי האשם והדברים האלה באמת פגעו בהפתעה.
היי../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif אני לא הייתי מצליחה להחזיק שנה סתם ככה. אפילו כשברחתי מכאן בגלל הספוילרים היה לי קשה... אני ממליצה לך לחזור אחרי שתקרא את השישי. מדי פעם יש ספוילרים לא מסומנים וחבל שיהרס לך... לי אמרו מי מת ומי האשם והדברים האלה באמת פגעו בהפתעה.
R Roonil Wazlib New member 6/11/05 #31 בטח...בטח שאני מכירה, רק מי אתה, עוד פעם?... לא סתם... ברוך שובך בכל זאת...
T ToryMaster New member 7/11/05 #36 ברוך השב ../images/Emo9.gif ואם אפשר בפעם הבאה שאני בכפר סבא, קצת צומי, תודה.
J juggernaut New member 7/11/05 #37 זה היה שישי מבאס פעם הבאה תתקשרי ואני אקח אותך ואת עדי לארוחת גורמה(או שאני אכין אחת...)
J juggernaut New member 7/11/05 #40 וואי בכייף ../images/Emo3.gif את נשארת לשישבת או משו כזה? אה ותגידי מה המתכון האהוב עליך