מכירים את זה....?

מכירים את זה....?

מכירים את זה שאתם מחליטים, עקב אירוע מסויים, על נקיטת דרך פעולה מסויימת, עם כללים והכל, ממש דרך חיים? נגיד ואתם חיים ככה כמה שנים, והכל מתנהל על מי נוחות. ואז יום אחד בא מישהו ובלי כוונה מנפץ לכם את הכל. הורס את כל התאוריה שלכם, ואתם נשארים ריקים, כי הדרך שלכם כבר נמצאה כשגויה? היום אני בת 21. בגיל 17 הגעתי להחלטה שהיחסים שלי עם גברים יהיו יחסי חברות נטולי נופך רומנטי כלשהו. ככה לא יהיו חיכוחים ובעיות ושברון לב. וזה עבד. התחברתי לגברים בסביבתי והפכתי להיות כמו החבר הכי טוב שלהם. נשבעתי לא להתאהב באף גבר ולא לאכול את הבולשיט שהם לפעמים מנסים להרעיף על בחורה כדי לכבוש אותה. ואז הוא הגיע. לפני חודש וחצי הכרתי אותו. גבר בן 30, שכבר עשה כמה דברים בחיים שלו. הוא גרוש עם שני ילדים וחברה קבועה (לא שזה משנה, הוא בוגד בה חופשי). הגבר הזה הוא גם נרקומן לשעבר. יצא לנו להכיר בעבודה - התחלתי לעבוד איפשהו לפני כמה חודשים ולאחרונה התחלנו להתקרב, מפני שאנחנו מתראים על בסיס יומי. כבר מההתחלה שידרנו על אותו גל - הוא מצחיק וכייפי ואיש טוב, הוא התייחס אלי כאל אחות קטנה. יום אחד הגענו לדבר על סמים, והתברר לי ששנה וחצי הוא כבר נקי מסמים קשים, אך הוא עדיין מעשן מריחואנה. היות וגם אני מעשנת, התחלנו לעשן יחד, וכך התקרבנו יותר. פתאום, הכל התחיל להשתנות - הוא התחיל להתנהג מוזר - לא אופייני ליחסי אחים כמו שהיו בינינו עד אותה נקודה. הוא התחיל, ביוזמתו, ממש להימרח עלי. בהתחלה חשבתי שסבבה, נזרום עם זה. אבל אז ראיתי שהיחס שלו משתנה - יום אחד הוא לגמרי מרוח עלי, יום לאחר מכן הוא בקושי אומר שלום. אבל בגלל ההבטחה שהבטחתי לעצמי, לא להיכנס לקטעים רציניים עם גברים, לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות. פתאום, גיליתי שכל ההבטחה שלי ודרך החיים שלי לא שוות פרוטה - התאהבתי בו לחלוטין. וככל שהוא קר יותר ומתאכזר, אני אוהבת אותו יותר. אבל היות והוא פרפר חופשי, לא אמרתי לו כלום. לא רציתי להרוס את זה, וידעתי שהוא גם לא יסכים. הוא לא אוהב שכובלים אותו. אבל ההרגשה הזאת נאגרה והצטברה בתוכי, עד שלא יכולתי יותר. הזמנתי אותו לפגישת "עישון ודיון". לא הבנתי למה הוא משחק בי ככה, הרי הוא יודע טוב מאוד מה אני חושבת, למרות שלא אמרתי. הוא יודע מה הוא עושה לנשים. אין אישה שפוגשת אותו ולא נופלת למלכודת שלו. אחרי שבקתי טוב טוב שהוא מעושן מספיק כדי לא להתפרץ בזעם, אמרתי לו הכל. הוא שתק כמה דקות, וזה הרגיז אותי. זה לא פייר, אני לא אחת מהבחורות שלו, אני ילדה קטנה לעומתו, וזה לא בסדר לשחק איתי ככה. אחרי כמה דקות של שתיקה מורטת עצבים הוא חיבק אותי, ולא חיבוק של ידידים. חיבוק שידעתי טוב מאוד מה עומד מאחוריו. תיארתי לעצמי שהוא ינסה לעשות את זה ונשבעתי לא להסכים, אבל כשהיינו צמודים כל כך, בחדר נידח וחשוך, ויכולתי להרגיש כל נשימה שלו, כשהראש שלי היה מונח בעדינות על החזה שלו ויכולתי להרגיש כל דפיקת לב של הגבר הזה, שכחתי מהכל. פשוט לא יכולתי להתנתק ממנו. עמדנו חבוקים ככה כמה דקות, והוא נישק אותי, כל כך ברוך ובעדינות, כל כך ממכר, שלא יכולתי לאזור את הכוח הדרוש להפסיק אותו. מהנשיקה הזאת זה כבר התגלגל הלאה, ואני לא יודעת אם לא עצרתי כי לא יכולתי או כי לא רציתי. ביום שלאחר מכן, הוא שוב היה קר ואכזרי אלי, ולא הבנתי איך הוא מסוגל לעשות לי דבר כזה אחרי כל מה שהיה. עברתי לידו ונעצתי בו מבט זועם ומלא דמעות, על העלבון וההשפלה הזאת. לא ביקשתי שיבטיח לי דבר וחצי דבר, כל מה שרציתי היה רק חיוך, לפטפט איתו סתם, כמו שהיה לפני זה. הוא כנראה נתקף רגשות אשמה, ובא לדבר איתי. אמר שהוא מצטער, שהוא אוהב להיות איתי, ושהיחס המגעיל שלו נובע מתוך בהלה. הוא מפחד שאתאהב בו ומתוך טירוף וקנאה אלך לספר לחברתו על כל הבגידות שלו, או שאלך למשטרה מתוך נקמה ואתלונן על ניצול או משהו דומה, ובגלל הפער הגדול בגילאים בינינו, אהרוס לו את החיים בגלל התקף של אהבה חולנית וקנאה מטורפת. כבר כמה ימים של יחסים פושרים עברו, והוא משתדל להיות בסדר ולא להעציב אותי, אבל אני רואה את החרטה שלו, וזה מדכא. מדכא שהוא לא סומך עלי, ומדכא אותי שבכלל הכרתי אותו. אני תקועה עם אהבה לגבר שבחיים לא יחזיר לי את האהבה שאני רוצה.

drnaji

New member
אויי ../images/Emo26.gif

תחילה,לפני שתחליטי שלא תערבי ידידות ואהבה,תחליטי שאת בחורה נאה שיש לה גאווה עצמית
נתחיל בזה שאת מאהבת בנורקומן לשעבר שבוגד בחברה שלו חופשי
האללללללללללללללללו,אין לך בראש נורה אדומה שמהבהבת ואומרת לך:סליחה, במי את מאוהבת
עוד משהו,מה זה "הוא נמרח עליי,וחשבתי שזה סתם אז זרמתי",הגוף שלך הוא אך ורק שלך,ואם מישהו ימרח עליך זה רק בגלל שאת רוצה. שנית,זה משדר דברים לא נכונים לגבי הכוונות שלך,ואולי זה יטעה את זה שמולך,ואת עלולה לשלם על זה ביוקר. אז בבקשה תזהרי. אני לא רוצה להטיף לך על השימוש בסמים,אבל בכל זאת: את בחורה חכמה ויפה,מה יש לך עם הזבל הזה
את הורסת את החיים שלך.. אל תגידי לי,בעיות,הורים ולחץ ובלה בלה בלה,גם אני בלחץ:אני לומד שנה שניה באוניברסיטה ועובד (בפר"ח),ויש לי את העליות והירידות שלי וימי נחס ובעיות כמו שיש לכל אחד ובחיים אבל בחיים אני לא אשתמש בסמים.. את בחורה צעירה (גם אני צעיר,עוד יומיים בן 20),תצאי עם אנשים בגילך,את יודעת מה,אני אנסח את זה אחרת: מה יש לך בלצאת עם מישהו בן30,גרוש פלוס שניים,נורקומן לשעבר שבוגד בחברתו חופשי
האלווווווו,כאן צריכה הנורה האדומה,שאמורה להיות לך בראש לפעול. את יודעת בכמה מחלות אפשר להדבק במהלך שימוש בסמים,ואני מאד מאד מאד מקווה שהשתמשתם באמצעי מניעה,ועשיתם סקס בטוח,אלתסתכני בדברים האלה
זה בסדייר אם תתאהבי בידיד שלך,אבל בגבר הזה שאת מאוהבת בו,אסור לך להתאהב: הוא נורקומן לשעבר,ובתור מי שניסה לעזור פעם לחבר שרצה להיגמל אני אומר לך,כאשר הוא יהיה בלחץ,וצריך את המנה שלו,הוא יעיף אותך לכל הרוחות (כמובן שיש אלה שמצליחים,וכל הכבוד להם,אבל בשביל זה הוא חייב להפסיק להשתמש בכל הסוגים של הסמים) דבר שני,את לא יכולה לצפות מגבר שבוגד בחברתו חופשי,שיתיחס אליך בכבוד יום אחרי,שכן את מודעת שהוא בוגד בחברתו חופשי,ותאמיני לי שבשבילו את עוד אחת מהצד (ואני יודע שזה כואב). ואני אומר לך,מגיע לך גבר יותר טוב. ואני חייב להדגיש שוב,אם הוא בוגד בחברתו חופשי,את לא יודע עד כמה את מסתכנת כשאת שוכבת איתו,יש ים של מחלות מין בחוץ,ואת חייבת להשתמש באמצעי מניעה. בבקשה בבקשה,תזהרי מהדברים האלה,תפסיקי עם הסמים ותעשי מין בטוח. אחותי,תתחילי בחיים חדשים כשאת לא משתמשת בסמים (אפילו אם זה מהסוג הכי קל),תצאי עם גברים שיכבדו אותך,שנאמנים לך ושלעולם לא יבגדו בך. והעיקר,הגוף שלך הוא אך ורק שלך,ואההה,נזכרתי: אמרת שרצית להפסיק אותו אבל לא הצלחת כי לא ממש רצית שיפסיק: את צריכה לשלוט ברגשות שלך,וכאשר צריך לעשות קאט,תעשי אפילו אם זה נגד הצרכים שלך. (שוב אני מזכיר לך שצריכה להיות לך נורה אדומה בראש שתגיד לך מתי לעצור ומתי לא) אז אני מציע לך,לשמור על קשר מינמאלי עם הגבר המעפן הזה (מעפן כי הוא בוגד בחברה שלו),ותתחילי ובחיים חדשים עם גבר שיכבד אותך,ובאמת אל תצפי להרבה מהקשר הזה עם הגבר הנורקומן לשעבר שבוגד בחברתו חופשי. את צריכה ללמוד מתי את צריכה להשתחרר מהרגשות שלך,ואפילו אם את מאוהבת בו,תעשי את ההפרדה הזאת בין מה שאת מרגישה לבין מה שאת צריך לעשות לטובתך שכן אין אף אחד בעולם ששווה יותר ממך. כל מה שאמרתי זה רק ביקורת,והעיצות שלי זה רק כמה טיפים שאני חושב שכדאי לך לשים לב אליהם. שהיה לך המון המון המון
ואם תצרכי משהו,את מוזמנת לשלוח מסר. המשך יום נעים

די דנסר

New member
היי תוכי ירוק

כן, לצערי גם אני מכירה את זה מלפני שנים רבות. היום אני לא מצטערת לרגע שעשיתי את הצעד וסיימתי את הקשר. קשר רצוף עליות ומורדות, רגשות מעורבים של כעס, אהבה, חמלה, חוסר אמון, דאגה, קינאה ומה לא. קשר שלא נתן לי מנוחה יום ולילה, שלא ידעתי מתי וכיצד יסתיים. אבל למרות גילי הצעיר הייתי חכמה כדי לנתק את הקשר ולא להביט לאחור, ולא לתת שום סיכוי שנשוב לחיות יחד. צריך המון כח רצון ויכולת להתעלות על הרגשות והחששות. תנסי לעבוד על עצמך בקטע של אהבה עצמית קודם כל. חוץ מזה, גם אם יעזוב הכל ויהיה איתך, האם היית רוצה לראותו בשעות משבר? סיכויים קלושים שהוא לא יחזור לסמים מתי שהוא, ברגעי משבר. בהצלחה.

למעלה